کد خبر 1669078
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
پس‌لرزه‌های حکومت نظامی نافرجام؛ وزیر کشور کره جنوبی استعفا کرد

در ادامه تحولات در کره جنوبی پس از اعلام حکومت نظامی ناموفق در این کشور، وزیر کشور سئول استعفا کرد.

به گزارش مشرق، براساس گزارش رسانه‌های محلی، «لی سانگ-مین» وزیر کشور کره جنوبی در بحبوحه تحولات پس از اعلام حکومت نظامی ناموفق در این کشور، استعفا کرد.

روزنامه محلی JoongAng Ilbo نوشت که وزیر کشور کره جنوبی ضمن «پذیرش مسئولیت ناکامی در خدمتگزاری درست به مردم و رئیس جمهور» از سمتش استعفا کرده است.

به نوشته این روزنامه، یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی نیز استعفای وی را پذیرفته است. رئیس جمهور و وزیر کشور کره جنوبی جزو افرادی هستند که به اتهام شورش پس از اعلام حکومت نظامی کوتاه و ناکام سه‌شنبه هفته گذشته، تحت تحقیقات قرار دارند.

یون سوک یول دیروز (شنبه) از طرح استیضاح احزاب مخالف گریخت اما هان دونگ-هون، رهبر حزب حاکم «قدرت مردم» اعلام کرد که رئیس جمهور پیش از استعفای زودهنگام، دیگر در امور داخلی و خارجی کره جنوبی دخالتی نخواهد داشت.

پیش‌تر، دادستانی کره جنوبی از بازداشت «کیم یونگ-هیون» وزیر دفاع مستعفی این کشور خبر داد. کیم هم‌اکنون ممنوع‌الخروج است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس