کد خبر 138757
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۹

اسطوره فوتبال آرژانتين به انتقاد از ريكلمه هافبك بوكاجونيورز پرداخت و او را "خائن" خطاب كرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، خوان ريكلمه با وجود اين كه با بوكاجونيورز قرارداد داشت، اما حاضر به ادامه همكاري با اين تيم نشد تا اعتراض و خشم هواداران پرشور اين تيم را به دنبال داشته باشد.

مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين كه سابقه اختلاف و درگيري لفظي با ريكلمه را دارد به انتقاد از اين هافبك طراح پرداخت و او را خائن دانست.

مارادونا كه اخيرا به علت نتايج ضعيف با الوصل امارات از اين تيم اخراج شد در گفت‌وگو با رسانه‌هاي آرژانتيين گفت: ريكلمه به هواداران بوكاجونيورز كه 75 درصد فوتبال دوستان آرژانتين را تشكيل مي‌دهند، خيانت كرد. او مي‌توانست با من درگيري لفظي پيدا كند و به تيم ملي نيايد، اما اين حق را ندارد كه به هواداران پرشور بوكاجونيورز خيانت كند.

ريكلمه ماه گذشته بعد از اين كه نتوانست تيمش را قهرمان جام ليبرتادورس كند، اعلام كرد كه ديگر نمي‌خواهد در اين تيم بازي كند.

چند باشگاه چيني و همچنين تيم الاهلي عربستان براي جذب ريكلمه ابراز آمادگي كرده‌اند، اما با اين حال هنوز وضعيت او در هاله‌اي از ابهام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس