کد خبر 1071854
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
فاجعه ای به نام آبلیموهای دست ساز/ تجارت با سلامت مردم

در کارگاهی در اسلامشهر با کنستانتره اسید سیتریک، کارامل رنگی و چند ماده دیگر و اضافه کردن مقدار کمی آبِ لیموی تازه، روزانه 300 لیتر آبلیموی تقلبی تولید می کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    12 2
    آقاتیربارون کنید،،،،،،،
    • IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
      6 0
      دعا کن با جریمه آزادشون نکرده باشن ، تیربارون پیشکش
    • آنتی اصلاح طلب IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
      14 0
      به نظرم بهتره روزی یک لیوان از همین تولیدات خودشون رو به اندازه ی روزهای فعالیتشون به خوردشون بدن. اگه خوبه که مشکلی براشون پیش نمیاد اگه هم بده که نتیجه ی کارشون رو می چشن!
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    11 0
    به کارخانه های تولید آبلیمو هم سر بزنید وضعیت بهتری نخواهید دید
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    6 2
    در کل صنایع غذایی ، غذای سالم پیدا نمی کنید
  • IR ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    8 1
    دوست داشتم یه شخصی باروحیه ی شیخ صادق خلخالی درراس قوه قضائیه بود،،،،،اماحیفش
    • IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
      4 1
      کم کم داره وجودش به یه نیاز تبدیل می شه!! خدا ریشه ی لیبرال های دزد و جوجه کش رو از ایران بکنه
  • IE ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    4 0
    دوستان بنده مهندس صنایع غذایی هستند متاسفانه استانداردهای غذایی بسیار پایین هست و نظارت ضعیف، بیماریهای خاص که یهو بدون زمینه ژنتیک رو میشوند در اثر خوردن این مواد و تجمع اونها در بدن که به بیماریهای خاص خودشو نشون میده، دیده میشه
  • GB ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
    5 0
    از خدا نمیترسن؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس