کد خبر 985088
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۵

خاک جزیره هرمز دارای ترکیبات آتشفشانی و اکسیدهای آهن است و جالب است بدانید این خاک خوراکی بوده و در مصارف غیر خوراکی هم استفاده می‌شود.

به گزارش مشرق، در گویش محلی به این خاک گِلَک گفته می‌شود و در طبخ غذا، ادویه‌های خوش رنگ و پخت نان استفاده می‌شود. گلک متعلق به کوهی قرمز رنگ است که محلی‌ها به آن دلک می‌گویند. یکی از نان‌های خوشمزه‌ای که با این خاک تهیه می‌شود نان تُمُشی نام دارد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود