به گزارش مشرق، آخرین خبرها از شهر جنگ زده عفرین حاکیست، جنایت اشغالگران متجاوز علیه شهروندان بی گناه و مظلوم همچنان ادامه دارد و در جدیدترین حملات جنگنده های ارتش ترکیه، تعدادی زیادی از مردم قربانی شدند.
براساس اطلاعات به دست آمده، جنگندههای ارتش ترکیه در حملات کور و بی رحمانه، گروهی از مردم جنگ زده و آواره شهر عفرین که در حال حرکت به سمت شهرک های نبل و الزهرا بودند را به شدت هدف قرار دادند تا جنایت هولناک دیگر در کارنامه آنان ثبت شود.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4
خروجی شرقی شهر عفرین، نقطه جدیدی بود که جنگنده های ارتش ترکیه هدف قرار دادند و در نتیجه این حملات علیه آوارگان، ۶ تن از شهروندان از چمله چند کودک و افراد سالخورده جان باختند.
در این حملات «آزاد بوزو، صبری مدور، حسین احمد، افین مصطفی خلو و حسین بطان» جان خود را از دست دادند و خبرها حاکیست، ۲۷ تن دیگر زخمی شدند؛ منابع پزشکی در شهرک های نبل و الزهرا در گفت وگو با مشرق از احتمال افزایش تلفات خبر دادند.
جنگنده های ارتش ترکیه در حملات دیگر، مناطق مسکونی و شهروندان محله «محمودیه» را هم در شهر عفرین هدف قرار دادند؛ در این حملات ۸ تن از غیرنظامیان کشته و ۳۰ تن دیگر زخمی شدند.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4
یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق اعلام کرد: تیم های پزشکی از شهرک های نبل و الزهرا به منظور معالجه و انتقال مجروحان به منطقه اعزام شده اند. در ساعات گذشته هزاران تن دیگر از مردم شهر عفرین وارد شهرک های نبل و الزهرا شدند.
به گزارش مشرق، مسئولان و بزرگان شهرک های نبل و الزهرا در ساعات گذشته چندین جلسه برای اسکان مردم عفرین برگزار کردند و در تلاش هستند روند انتقال آوارگان با کمترین مشکل انجام شود.