به گزارش مشرق، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی خبر داد.
وی با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآوردههای غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوانها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشیها تهیه میشد ندارند.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگیها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد،از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.
وی افزود: تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی موظف شدند، مرغ را به طور کامل از کشتارگاههای مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمیتوانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.
وی با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآوردههای غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوانها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشیها تهیه میشد ندارند.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگیها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد،از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.
وی افزود: تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی موظف شدند، مرغ را به طور کامل از کشتارگاههای مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمیتوانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.