کد خبر 48083
تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰

معاون بهداشت گفت: قول مي‌دهم تا 3 ماه آينده فروش و عرضه سيگار در دکه‌هاي روزنامه‌فروشي جمع‌آوري شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، عليرضا مصداقي‌نيا در نشست خبري هفته مبارزه با دخانيات اظهار داشت: تا سه ماه آينده جلوي فروش سيگار در دکه‌هاي روزنامه‌فروشي گرفته مي‌شود.

وي با اشاره به قانون جامع کنترل و مبارزه با دخانيات اظهار داشت: برخي از دستور‌العمل‌هاي اين قانون مانند فروش سيگار به نوجوانان زير 18 سال هنوز اجرا نشده است که اجرا نشدن آنها در حال پيگيري است و برخي ديگر از آنها مانند ممنوعيت استعمال سيگار در رستوران‌ها و ادارات انجام شده است.

مصداقي‌نيا تصريح کرد: سال گذشته از ميزان ماليات ناشي از سيگار که قرار است طبق قانون به وزارت بهداشت و سازمان تربيت‌بدني برسد فقط نيمي از آن به اين دو سازمان اختصاص يافت که سهم وزارت بهداشت از آن فقط 7 ميليارد تومان بود.

وي گفت: جشن تکميل خانه‌هاي بهداشت با 1250 خانه خرداد انجام خواهد شد. همچنين امسال 10 تا 14 ميليون نفر جمعيت شهري تحت پوشش پزشک خانواده قرار مي‌گيرند.