کد خبر 35908
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۶

حجت الاسلام والمسلمين سليمي گفت: هدفمند سازي يارانه‌ها که 30 سال آرزوي دولتمردان بود در سال همت مضاعف توسط دولت اجرا شد. <BR>

حجت الاسلام و المسلمين عليرضا سليمي عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگار پارلماني برنا، در ارزيابي خود از عملکرد دولت در سال همت مضاعف و کار مضاعف، گفت: حرکت کشور در سال همت وکار مضاعف به سوي تعالي و پيشرفت جهشي ادامه پيدا کرده است.

وي افزود: دولت در سال همت و کار مضاعف در عرصه هاي علم وفناوري توليد راديو داروها، فناوري هاي نوين، انرژي هاي نو و در عرصه عمران وآباداني در مجموع کارنامه خوبي داشته است.
سليمي ادامه داد: هدفمند سازي يارانه‌ها که 30 سال آرزوي دولتمردان بود در سال همت مضاعف توسط دولت اجرا شد.

عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با بيان اينکه برنامه پنجم با هماهنگي دولت ومجلس در سال همت وکار مضاعف تدوين شد، تصريح کرد: دولت در زمينه توليد محصولات کشاورزي و صادرات غيرنفتي نسبت به سال قبل توفيقات بيشتري داشته است.

وي يادآور شد: انتظار از دولت اين است که در عرصه هاي فرهنگي کار وتلاش بيشتري داشته باشد.