کد خبر 35669
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۲

نماينده مردم تهران گفت: اگر در جشن جهاني نوروز از سران کشورهايي که انقلاب در کشورشان در حال ‏شکل گيري است و در مقابل مردم ايستاده اند دعوت شده باشد، قطعا برگزاري اين جشن ‏آثار بسيار منفي براي جمهوري اسلامي دارد.

به گزارش مشرق، پرويز سروري نماينده مردم تهران در گفتگو با مهر در بيان ارزيابي خود از برگزاري جشن نوروز و ‏همزماني آن با کشتار مردم منطقه گفت: اگر در اين جشن از سران کشورهايي که انقلاب در کشورشان در حال ‏شکل گيري است و ديکتاتورهايي هستند که در مقابل مردم ايستاده اند، دعوت شده باشد قطعا برگزاري اين جشن ‏آثار بسيار منفي براي جمهوري اسلامي دارد.‏

وي با ابراز بي اطلاعاي از اهداف اين جشن گفت: قضاوت درباره جشن نوروز بيشتر به شيوه برگزاري و ‏مهمانان اين جشن مربوط مي شود، اين در حاليست که مردم ما به دليل خاطرات نامطلوبي که از جشن هاي 2 هزار و 500 ساله و آنچه در شيراز اتفاق افتاد دارند نگران اين جشن هستند.

سروري‏ اظهار داشت: اين جشن برنامه ريزي شده که مطابق مصوبه سازمان ملل در رابطه با بحث نوروز باشد و اميدواريم اين موضوع در شان ملت ما و مطابق با ارزش ها و ملاک هاي ملت ما باشد.

وي ابراز اميدواري کرد جشن نوروز در چارچوب ارزش ها و پيام انقلاب اسلامي باشد و نشان دهد که نوروز چه پيامدي مي تواند در قبال همگرايي هاي بين المللي داشته باشد.

نماينده مردم تهران گفت: مي توان در اين جشن از انقلاب مردم منطقه نيز حمايت کرد.