مسیحیان تندرو در پایتخت یونان با کشیدن علامت یک صلیب و قراردادن سر یک خوک در مقابل مسجد جامع مسلمانان این کشور خشم مسلمانان را برانگیختند.

در اولین ساعات صبح روز گذشته مسجد جامع مسلمانان آتن،از سوی عناصر تندرو مسیحی مورد هتک حرمت قرار گرفت.
زمانی که مسلمانان آتن برای حضور در نماز جمعه قصد حضور در این مسجد را داشتند با علامت صلیب کشیده شده بر روی در مسجد و سر یک خوک در برابر مسجد روبرو شدند.
این مسأله موجب عصبانیت مسلمانان منطقه شده و از پلیس خواستند تا نسبت دستگیری عوامل این اهانت اقدامات لازم را انجام دهد.پلیس یونان تا کنون از انتشار خبر و یا اطلاعات در مورد این هتاکی به مسجد مسلمانان خودداری کرده است.انجمن‌های اسلامی یونان با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکومیت این اقدام آن را اقدامی بر خلاف آزادی اندیشه و آزادی دینی دانسته و گروه‌های تندرو راست‌گرای مسیحی را به عنوان متهم اصلی این اقدام عنوان کردند.
{$sepehr_album_18712}