کد خبر 329255
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

پروانه معصومی با بیان اینکه پیروزی مسلمانان در غزه اتحاد مسلمانان جهان را می‌طلبد، گفت: دیدن صحنه‌های زخمی شدن و شهادت کودکان و زنان فلسطینی دل هر انسانی به درد می‌آید؛ آن قدر دردناک است که اگر بتوانم حاضرم به غزه بروم.

گروه فرهنگی مشرق - پروانه معصومی ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، اظهار داشت: با دیدن صحنه‌های زخمی و شهادت کودکان و زنان فلسطینی دل هر انسانی به درد می‌آید؛ آن قدر دردناک است که اگر هر کاری از دستم بر بیاید حاضرم انجام بدهم حتی اگر نیاز باشد و این توان را داشته باشم به کمک مردم فلسطین می‌روم.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر آنهایی که می‌توانند کاری انجام دهند، چشم‌‌هایشان را بسته‌اند؛ سران کشورهای عربی باید علیه این جنایات رژیم صهیونیستی متحد شوند.
 
این بازیگر سینما و تلویزیون یادآور شد: سازمان‌های بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر در برابر کشتار مسلمانان و در واقع نسل‌کشی مسلمین نیز از اسرائیل حمایت می‌کنند. پیروزی مسلمانان در فلسطین و حتی در سوریه و عراق اتحاد مسلمانان را می‌طلبد؛ چرا که هدف صهیونیست و آمریکای جنایتکار اسلام است.
منبع: فارس