کد خبر 31680
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۵

? تن از يک باند بزرگ کلاهبرداري از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هاي خوش‌قلب بازداشت شدند.

به گزارش مشرق، وطن امروز نوشت: اين باند که در شهر اوکويل ايالت انتاريو فعاليت مي‌کردند شيوه جالبي براي سرکيسه کردن افراد پير داشتند و به اين ترتيب بيش از ? ميليون دلار پول جمع‌آوري کرده بودند. آنها با نشان کردن پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها با آنها تماس گرفته و وانمود مي‌کردند نوه‌شان هستند و به زندان افتاده‌اند و براي اينکه بتوانند هزينه‌هاي وکيل براي آزادي‌شان را بدهند به پول نياز دارند.

آنها خودشان را بي‌گناهاني جامي‌زدند که بدون مدرک دستگير شده‌اند. بعد پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها براي نجات نوه‌هايشان به حسابي که آنها اعلام مي‌کردند پول واريز مي‌کردند اما اين پول‌ها به يک حساب خاص مي‌رفت و براي ديگر کارهاي تبهکارانه اين گروه هزينه مي‌شد.

اين گروه از هر کدام از طعمه‌هايش حدود ???? تا ? هزار دلار مي‌گرفت و با اين شيوه از نوامبر گذشته تا به حال بيش از ? ميليون دلار جمع شده است. پليس شهر اوکويل در رابطه با اين پرونده ? مرد و ? زن را دستگير کرده است.

البته در تماس‌هاي تلفني که با قربانيان گرفته مي‌شد پس از اينکه فرد اول مدعي نياز فوري به پول مي‌شد، شخص دوم با طعمه صحبت ‌کرده و وانمود مي‌کرد وکيل اوست و دستورالعمل لازم براي واريز کردن پول و شماره‌حساب‌ها را در اختيار طعمه قرار مي‌داد.

او در انتها از طعمه مي‌خواست اين موضوع را با کسي درميان نگذارد تا باقي اعضاي خانواده به اين ترتيب شوکه شوند!