با تشديد حلقه‌ محاصره‌ پاراچنار و نرسيدن نيازهاي دارويي و ارزاق عمومي، اين منطقه با يک بحران انساني مواجه است.

به گزارش خبرنگار مشرق ، با انهدام کامل کاروان دارويي-غذايي شيعيان در ماه گذشته و کشته شدن سرنشينان آن که از پيشاور عازم پاراچنار بودند، اين مناطق با کمبود دارو و مواد غذايي رو به رو شده است.

بر اساس اين گزارش، هم‌اکنون بازار پاراچنار خالي از مايحتاج عمومي بوده و در مواردي هم اگر کالايي وجود داشته باشد، به چند برابر قيمت به متقاضي عرضه مي‌شود که با اين شرايط مردم توان خريد ندارند و چنان‌چه اوضاع بر همين منوال باشد، قحطي و مرگ و مير بيماران اين منطقه‌ي شش‌صد هزار نفري را تهديد مي‌کند.
اين گزارش مي‌افزايد؛ در يک ماه گذشته و با تشديد محاصره و خطر حمله‌وهابيون، هيچ کالايي وارد پاراچنار نشده و دولت پاکستان نيز دست طالبان را در تحت فشار گذاشتن شيعيان اين منطقه باز گذاشته است.
گفتني است اوايل دي ماه جاري، يک کاروان با 57 کاميون حامل دارو و مواد خوراکي از پيشاور عازم پاراچنار بود که در راه با غارت طالبان منطقه مواجه شد، 18 کاميون سوزانده شده و 19 کاميون نيز به تاراج رفت و از تعداد بيش از 40 نفر از سرنشينان آن کاميون‌ها هيچ خبري در دست نيست.
پاراچنار و مناطق تابعه‌ شيعه‌نشين آن، سه سال است که با حمايت کشورهاي غربي و کمک‌هاي دولت پاکستان در محاصره‌ کامل طالبان بوده و مردم آن به جرم شيعه بودن قتل عام مي‌شوند.