خبرنگاران مشرق در جریان پیگیری‌های خبری به "زمزمه"هایی برمی‌خورند که ميهمان‌کردن مخاطبان به این شنیده‌ها خالی از لطف نیست.

*شنیده ایم که هاشمی رفسنجانی اخیرا در دیدار یکی از مسوولان گفته است از اینکه به خاطر کهولت سن مرا رد کردند ناراحت نیستم. من خودم دو سه ماه قبل در دیدار فقهای عضو شورای نگهبان که در جلسه مجمع تشخیص شرکت می کنند گفته بودم من 80 سال سن دارم و بر خود حرام می دانم که وارد این کار بزرگ شوم. هاشمی در این دیدار گفته حتما در مراسم سالگرد ارتحال امام شرکت خواهد کرد.

*شنیده ایم تاکنون آقایان مهدی چمران، حبیب کاشانی، عباس شیبانی ، خسرو دانشجو،حسن بیادی، رسول خادم، علی احمدی، محمد هادی زاهدی وفا، محسن منصوری،رضا تقی پور، پرویز سروری، حسین رضازاده، محمد شایسته، فاضل نظری،محسن پیرهادی،حجت الاسلام ناصحی، علیرضا دبیر، مرتضی طلایی، مجتبی شاکری، حسین قناعتی،سید حسن اعتماد زاده، احمد صادقی، ودود حیدری و خانم ها عشرت شایق، معصومه آباد وایراندخت فیاض از شانس بیشتری برای حضور در لیست ائتلاف خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت برخوردار هستند.

* در هفته اول تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری نتایج نظرسنجی چند مرکز معتبر نظرسنجی نشان داد رقابت اصلی میان قالیباف، ولایتی و جلیلی بوده است. در هفته جاری که برنامه تبلیغاتی نامزدها به ویژه مناظره های تلویزیونی و نمایش فیلم های تبلیغاتی کلید می خورد پیش بینی می شود تغییرات قابل توجهی در اعداد و ارقام نظر سنجی ها به وجود آید.

*شورای سیاستگذاری ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی به کار خود پایان داد. اعضای این ستاد عبارت بودند از غلامحسین کرباسچی، اسحاق جهانگیری، صفدر حسینی، عیسی کلانتری، موسوی لاری، مجید انصاری، نظری شاهرودی، محمد هاشمی، محسن هاشمی، شکوری راد، علی مطهری، نجفقلی حبیبی، سید رضا اکرمی و مسعود ادیب.

*ستادهای انتخاباتی اسفندیار رحیم مشایی از روز سه شنبه هفته گذشته به کار خود پایان دادند. حامیان مشایی منتظر حکم حکومتی بودند که این امیدشان به یاس تبدیل شد.

* طرفداران حسن روحانی معتقدند در هفته آخر رقابت های انتخاباتی، هاشمی رفسنجانی به میدان آمده و حمایت خود را از حسن روحانی اعلام خواهد کرد. حامیان روحانی نحوه حمایت هاشمی را حضور در فیلم تبلیغاتی روحانی و یا صدور بیانیه می دانند.

*در میان اصلاح طلبان درباره حمایت از روحانی و یا عارف اختلاف نظرهای جدی بروز کرده است.حزب کارگزاران سازندگی طرفدار حسن روحانی است و حزب مشارکت از محمد رضا عارف به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان نام می برد. اختلاف نظر در میان اعضای مجمع روحانیون هم وجود دارد به گونه ای که برخی طرفدار عارف و برخی دیگر حامی روحانی هستند.

*یکی از کاندیداهای مطرح رد صلاحیت شده ریاست جمهوری دارای حکم انفصال دایم از خدمات دولتی توسط دیوان محاسبات بوده است. این حکم به دنبال شکایت کمیسیون اصل 90 در چند پرونده تخلف مالی صادر شده است.

*یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی چهار جلسه است که از حضور در جلسات این شورا منع شده که این موضوع در شورا بی سابقه بوده است. در جلسه گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از حاضران این اقدام را بد اخلاقی آشکار خوانده است.

*خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) وابسته به دولت، انتشار تصاویر مربوط به تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری را تحریم کرده است. این خبرگزاری همچنین از پوشش مطلوب فعالیت های تبلیغاتی نامزدها خودداری کرده و مشی انتقادی و مخالف خوانی در پیش گرفته که بر خلاف جریان حماسه سیاسی مردم حرکت می کند.

*سازمان دیانت ترکیه در تماس با علما و روحانیون شیعه این کشور از آنان خواسته است مطالبات خود از دولت اعلام نمایند تا ترتیب تامین آنها داده شود. دولت ترکیه با هدف مبارزه با خطر سلفی گری و وهابیت در صدد است گرایش های مذهبی جوانان این کشور را به سمت تبلیغ مذاهب شیعه و علوی ببرد.

*قطر و عربستان بودجه هنگفتی را برای مقابله با ترویج مذهب شیعه در شمال افریقا به ویژه در کشور سودان اختصاص داده اند. همچنین برخی علمای تونس نسبت به فعالیت گسترده وهابیون وابسته به عربستان جهت ایجاد جنگ داخلی میان گروه های شیعی و اهل سنت در این کشور هشدار می دهند.

*نیروهای ارتش سوریه از عملیات آزاد سازی القصیر به عنوان عملیات "فتح المبین" نام می برند. در این عملیات تاکنون بیش از 5 هزار تن از معارضان کشته و مجروح شده اند.با آزادسازی القصیر تونل ارتباطی جریان معارضه با منطقه طرابلس لبنان که محل پشتیبانی نیرو و تجهیزات آنان است قطع می شود. نیروهای حزب الله لبنان نقش موثری در آزاد سازی و پاکسازی منطقه القصیر داشته اند.