کد خبر 1851230
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۸

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دالان بخشی از اظهارات عبدل السید، نماینده مسلمان منتخب سنای ایالات متحده را منتشر کرد و نوشت:

نخست‌وزیر یک دولت خارجی چندین دهه به دنبال کشاندن آمریکا به این جنگ بوده است.

با اشاره به نقش مخرب پول‌های کلان سیاسی و هزینه‌کرد ده‌ها میلیون دلاریِ کمیته‌های اقدام سیاسی (Super PAC) نظیر آیپک در رقابت‌های انتخاباتی کنگره، توضیح می‌دهد که چگونه این سازوکارها با ایجاد یک اجماع کاذب دوحزبی، مسیر سیاست‌گذاری عمومی را منحرف می‌کنند.

هدف قرار گرفتن او با هزینه‌های سنگین تبلیغاتی صرفاً به دلیل شجاعت در دفاع از برابری حقوق، کرامت انسانی و صلح برای کودکان فلسطینی و اسرائیلی، و همچنین مخالفت با ورود آمریکا به جنگ‌هایی است که برخلاف قوانین بین‌المللی، به الحاق غیرقانونی سرزمین‌ها ختم می‌شوند.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.