در آخرین روز مجمع انتخاباتی فدراسیون بسکتبال ۴ نفر ثبت نام کردند و احتمال اضافه شدن رئیس اسبق فدراسیون هم وجود دارد.

به گزارش مشرق، ثبت‌نام از نامزدهای حضور در مجمع انتخاباتی ریاست و هیئت‌رئیسه فدراسیون بسکتبال از دوم آبان آغاز شد و امروز (۱۳ آبان) به پایان می‌رسد. با این حال، تا پایان وقت قانونی امروز فرصت برای ثبت‌نام متقاضیان باقی مانده است.

بر اساس آخرین اطلاعات، تاکنون مصطفی هاشمی، بهنام شاهسوند، رضا رضازاده و فرامرز خالقی برای حضور در انتخابات فدراسیون بسکتبال ثبت‌نام کرده‌اند.

مصطفی هاشمی، سرمربی سابق تیم ملی بسکتبال و تیم‌های مختلف لیگ برتری، یکی از متقاضیان ریاست فدراسیون است. بهنام شاهسوند نیز که در حوزه سرمایه‌گذاری و مدیریت آکادمی‌های بسکتبال و مجموعه ناروپرگاس فعالیت دارد، برای حضور در این رقابت نام‌نویسی کرده است. رضا رضازاده، رئیس سابق هیئت بسکتبال استان بوشهر، و فرامرز خالقی، ملی‌پوش اسبق تیم ملی بسکتبال در دهه ۶۰، دیگر نامزدهای ثبت‌نام‌شده هستند.

در این میان، احتمال ثبت‌نام جواد داوری، رئیس پیشین فدراسیون بسکتبال و سرپرست فعلی این فدراسیون نیز مطرح است؛ موضوعی که می‌تواند یکی از ابهام‌های مهم انتخابات پیش‌رو باشد.

سیدمحمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، پیش‌تر درباره احتمال حضور داوری در انتخابات اعلام کرده بود که ثبت‌نام او منعی ندارد. وی با اشاره به افزایش نظارت‌ها، سامانه‌ای شدن فرایند ثبت‌نام و تقویت سازوکارهای کنترلی تأکید کرده بود که در صورت نام‌نویسی داوری، مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت.

این اظهارات در حالی مطرح شده که وزارت ورزش و جوانان پیش از این در انتخابات فدراسیون‌های ژیمناستیک و تیراندازی، اجازه ثبت‌نام سرپرستان این فدراسیون‌ها را نداد. رویکردی که بر اساس آن، سرپرستان موظف بودند صرفاً فرایند برگزاری انتخابات را آماده و پیگیری کنند و امکان حضور در رقابت برای تصدی ریاست فدراسیون را نداشتند.

اکنون با توجه به مواضع اعلام‌شده از سوی معاون وزیر ورزش و سابقه تصمیم‌گیری این وزارتخانه در انتخابات دو فدراسیون دیگر، باید دید جواد داوری در فرصت باقی‌مانده برای انتخابات بسکتبال ثبت‌نام خواهد کرد یا از نامزدی برای تصدی دوباره ریاست این فدراسیون صرف‌نظر می‌کند.

منبع: خبرگزاری آنا