کد خبر 1848837
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۳

یک روزنامه اقتصادی اسرائیلی اعلام کرد، ابهام در صحنه سیاسی باعث سقوط ارزش شیکل شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه اقتصادی عبری زبان کالکالیست در گزارشی اعلام کرد، نتایج انتخابات و ابهام‌های موجود در مورد آن نگرانی سرمایه گذاران را افزایش داده است و همین امر باعث کاهش ارزش شیکل در مقابل دلار گردیده است.

به نوشته این رسانه صهیونیستی، شیکل که روز گذشته به‌شدت افزایش یافته بود، امروز در پی انتشار نتایج اولیه انتخابات اسرائیل و افزایش عدم‌قطعیت سیاسی، با افت مواجه شده است.

دلار با افزایش ۰٫۸ درصدی به حدود ۳٫۰۸ شیکل رسید. یورو نیز ۱٫۷ درصد افزایش یافت و بالاتر از ۳٫۴۲ شیکل معامله شد.

کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی نتایج انتخابات رژیم صهیونیستی را اعلام کرد. بر اساس اعلام این کمیته، با شمارش ۵۱.۸ درصد از آرا، نتانیاهو ۵۵ کرسی، ائتلاف «تغییر» یا جریان مخالف، ۴۹ کرسی و احزاب عربی ۱۶کرسی به دست آوردند.