کد خبر 1848275
تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۳

دادستانی شهر اوکیناوا یک تفنگدار دریایی آمریکا را به سرقت و قتل یک زن در استان اوکیناوا در اوایل این ماه متهم کرد.

به گزارش مشرق از خبرگزاری کیودو، طبق کیفرخواست، دوین بالارد ۲۰ ساله که در پایگاه هوایی فوتنما مستقر است، متهم است که در تاریخ ۳ اکتبر، در هتلی در ناها، مرکز استان جزیره جنوبی، با پیچیدن سیم تلفن به دور گردن این زن، او را به قتل رسانده و کوله پشتی حاوی کیف پول او را برداشته است.

علت مرگ زن فوت شده خفگی اعلام شده است.

به گفته منابع تحقیقاتی، بالارد پیش از این اتهامات را رد کرده بود، اما اعتراف کرده که در این پرونده تا حدی نقش داشته است.

پلیس محلی اعلام کرد که بالارد را در ساعات پایانی روز ۳ اکتبر در حال قدم زدن به تنهایی در شهر اوکیناوا مشاهده کرده و روز بعد او را به ظن سرقت و قتل دستگیر کرده است.

هیرویا ایشی، معاون رئیس دفتر دادستانی عمومی ناحیه ناها، در بیانیه‌ای گفت: تمام تلاش خود را برای ارائه استدلال‌های دقیق و اثبات پرونده بر اساس قانون و شواهد انجام می دهیم.

در پی این حادثه، جنتا کوجا فرماندار اوکیناوا، درخواست‌های خود را از دولت مرکزی برای انجام اقدامات پیشگیرانه افزایش داده و اعلام کرد: مردم محلی از جنایات گذشته نظامیان آمریکایی، از جمله جنایات علیه زنان و دختران، علاوه بر مسائل مربوط به سر و صدا و آلودگی، خشمگین هستند.

دولت ژاپن اعتراض شدیدی را به ایالات متحده ابراز کرده و از آن کشور خواسته است تا با تحقیقات همکاری کند و انضباط سختگیرانه‌ای را در بین پرسنل نظامی خود اعمال کند.

سانائه تاکایچی، نخست وزیر، آخرین مورد را "جنایتی فجیع" خواند.

پس از دستگیری بالارد، ارتش آمریکا در اوکیناوا در ۹ اکتبر، از نیمه‌شب تا ۵ صبح به مدت ۳۰ روز مقررات منع رفت و آمد وضع کرد.

به گفته توشیمیتسو موتگی، وزیر امور خارجه ژاپن، مذاکرات ژاپن و آمریکا در مورد اقدامات پیشگیرانه نیز برای بررسی اثربخشی «سیاست آزادی» ارتش آمریکا که ناظر بر رفتار خارج از پایگاه در ژاپن و گشت‌های مشترک نیروهای آمریکایی و پلیس ژاپن است، آغاز شده است.