کد خبر 1846153
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۸

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌شمالی گفت: فروشنده اسفناج آلوده به گیاه سمی تاتوره که موجب مسمومیت تعدادی از شهروندان شده است، دستگیر شد و تحقیقات قضایی درباره این حادثه ادامه دارد.

به گزارش مشرق، سید جواد ایلالی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان‌شمالی اظهار کرد: پس از مسمومیت تعدادی از شهروندان و انتقال آنان به بیمارستان، پرونده قضایی تشکیل شد و فرد عرضه‌کننده اسفناج آلوده به گیاه سمی تاتوره دستگیر شده است.

وی با اشاره به وخامت وضعیت برخی از مسمومان گفت: بررسی ابعاد حادثه و شناسایی عوامل مؤثر در وقوع آن در دستور کار قرار دارد و تحقیقات از متهم همچنان ادامه دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌شمالی با تأکید بر لزوم حفظ آرامش عمومی افزود: شهروندان از توجه به شایعات و بازنشر اخبار تأییدنشده خودداری کنند و اطلاعات مربوط به این حادثه را از مراجع رسمی پیگیری کنند.

ایلالی همچنین بر ضرورت تقویت نظارت‌های بهداشتی و اتخاذ تدابیر مراقبتی از سوی مسئولان مربوطه تأکید کرد و بیان داشت: اقدامات لازم برای حفاظت از سلامت شهروندان انجام شود و گزارش بررسی‌ها و اقدامات صورت‌گرفته به مدعی‌العموم ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: اطلاعات تکمیلی درباره این حادثه و روند رسیدگی قضایی، پس از بررسی‌های بیشتر از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.