کد خبر 1838467
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۰

یک مقام ارشد انصارالله هشدار داد هرگونه حمله عربستان به زیرساخت‌ها، فرودگاه‌ها یا بنادر یمن پاسخ متقابل دارد.

به گزارش مشرق، «حزام الأسد»، از مقامات ارشد انصارالله، در واکنش به تهدیدهای اخیر عربستان هشدار داد که در چارچوب معادله «تشدید در برابر تشدید»، هرگونه حمله و هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، فرودگاه‌ها یا بنادر در مناطق المخا، ذوباب، جزیره میون و سایر نقاط یمن از سوی رژیم متجاوز سعودی، با واکنشی مشابه و پاسخ متقابل روبرو خواهد شد.

این هشدار در پی آن مطرح می‌شود که نیروهای مسلح یمن طی روزهای گذشته با فتوحات گسترده در ساحل غربی، کنترل شهرها و بنادر راهبردی از جمله المخا و ذوباب را به دست گرفتند و با ورود به جزیره میون، تسلط خود بر تنگه حیاتی باب‌المندب را تکمیل کردند.

در واکنش به این پیشروی‌ها، جنگنده‌های عربستان سعودی حملات هوایی گسترده‌ای را علیه مواضع نیروهای یمنی در استان‌های تعز، الحدیده، الجوف و مأرب و همچنین فرودگاه المخا انجام داده‌اند.

انصارالله با اعلام معادله «تشدید در برابر تشدید» هشدار داده است که این حملات بدون پاسخ نخواهد ماند و زیرساخت‌های طرف سعودی نیز در تیررس قرار خواهد گرفت.