به گزارش مشرق، «ذبیحالله مجاهد»، سخنگوی ارشد حکومت طالبان، در گفتگو با «آرتی» هند گفت افغانستان پنج سال پس از خروج نظامیان آمریکایی، «بدون شک» وضعیت بهتری دارد.
مجاهد خروج نیروهای خارجی از افغانستان را زمینهساز بازگشت استقلال این کشور دانست و گفت اکنون مسئولیت بازسازی افغانستان بر عهده افغانها است.
وی با این حال اظهار داشت کابل خواستار برقراری روابط عادی دیپلماتیک با واشنگتن و ازسرگیری فعالیت سفارت آمریکا در افغانستان و سفارت افغانستان در واشنگتن است.
سخنگوی طالبان همچنین خواستار تغییر سیاستهای آمریکا در قبال افغانستان شده و تأکید کرد تحریمها علیه این کشور باید لغو و داراییهای بلوکهشده افغانستان آزاد شود.
مجاهد همچنین تأکید کرد طالبان حاضر نیست برای بهرسمیتشناختهشدن حکومتش، سیاستهای داخلی خود را تغییر دهد.
وی درباره محدودیتهای اعمال شده بر زنان و دختران گفت افغانستان باورهای دینی، منافع داخلی و قوانین خاص خود را دارد و این موارد باید مورد احترام قرار گیرد.
سخنگوی طالبان در ادامه گفت کابل خواستار جنگ در منطقه نیست و در برابر هیچ کشوری، از جمله پاکستان، از کشور دیگری حمایت نخواهد کرد.