کد خبر 1835572
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۷

رئیس حفاظت محیط زیست لردگان از کشف لاشه یک قلاده پلنگ ماده در رودخانه خرسان و انتقال آن برای بررسی علت مرگ خبر داد.

به گزارش مشرق، محمدساجد سعیدی گفت: لاشه این پلنگ در محدوده روستای «طلایه» شهرستان لردگان و در مرز چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد کشف و برای انجام بررسی‌های تخصصی به کلینیک حیات‌وحش استان منتقل شد.

رییس حفاظت محیط زیست لردگان افزود: این لاشه توسط طاهر خالدی، مأمور منابع طبیعی، مشاهده و موضوع به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لردگان اطلاع داده شد.

وی ادامه داد: با توجه به قرار داشتن لاشه در رودخانه، در حال حاضر علت دقیق مرگ و محل تلف شدن پلنگ مشخص نیست و بررسی‌های تخصصی برای مشخص شدن علت مرگ در حال انجام است.

سعیدی خاطرنشان کرد: پس از انجام کالبدگشایی و تکمیل بررسی‌های کارشناسی، نتیجه علت مرگ این پلنگ اعلام خواهد شد.