پیشکسوت و سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: خوب است که استقلال در آسیا با تیم‌های عربستانی روبه‌رو نمی‌شود اما در دیدار با دیگر تیم‌ها هم باید مراقب باشد که چه می‌کند چون با توجه به نداشتن میزبانی، در لیگ نخبگان همه تیم‌ها می‌توانند حریف سختی باشند.

به گزارش مشرق، امروز(سه‌شنبه) قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا برگزار شد و استقلال و تراکتور، حریفان خود را در این رقابت‌ها شناختند. هر دو نماینده ایران در مرحله گروهی لیگ نخبگان باید با العین امارات، الشباب الاهلی امارات، پاختاکور ازبکستان و الغرافه قطر، خارج از خانه و با السد قطر، نفتچی ازبکستان، الوصل امارات و الشمال قطر در خانه بازی کنند.

پرویز مظلومی درباره قرعه استقلال اظهار کرد: تیم‌هایی که در لیگ نخبگان آسیا قرار گرفته‌اند، تیم‌های ضعیفی نیستند. به هر صورت باید بتوانند با همه تیم‌ها بازی کنند. شرایط از جمله میزبانی باید جور باشد.

وی در ادامه درباره برخورد نکردن تیم‌های ایرانی و عربستانی افزود: تیم‌های عربستانی تا دندان مسلح هستند و سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌اند. تیم‌های‌شان قوی‌اند اما مهمترین مساله، میزبانی ماست. الان هم میزبانی از ما گرفته شده و هم پنجره بسته شده است. باید با مقصر برخورد کنند.

این پیشکسوت استقلال افرود: واقعا نمی‌دانم در این موارد چه کسی باید تصمیم بگیرد اما باید برخورد جدی صورت بگیرد. تاجرنیا عذرخواهی می‌کند و از قول وکیل‌ها می‌گوید پنجره ما باز می‌شود. وکیل‌ها چه کار کردند؟ قول داده بودند پنجره باز شود. از سوی دیگر مدیر عامل باشگاه عنوان‌ می‌کند پنجره باز می‌شود و بعد مجبور می‌شود عذرخواهی کند.

او ادامه داد: همه این‌ها کوتاهی است و باید برخورد شود. باشگاه بزرگی مثل استقلال با این همه هوادار نباید بازیچه یکسری آدم‌ها شود که ندانم‌کاری می‌کنند.

مظلومی افزود: کاربلد نیستند. خود مدیریت باشگاه هم الان متوجه شده و عذرخواهی کرده و البته این خیلی مهم است که شجاعت عذرخواهی دارد ولی فایده ندارد و باید برخورد شود. استقلال به عنوان یک باشگاه عریض و طویل که افراد زیادی در آن مشغول‌اند نباید به این شکل در بیاید.

وی در پاسخ به این پرسش که استقلال با دو تیم الوصل و العین بازی خواهد کرد که خاطره خوبی از آن‌ها ندارد، افزود: شارجه امارات هم تیمش خوب است. بقیه تیم‌ها هم می‌توانند حریف خوبی باشند مثلا سال قبل الحسین هم استقلال را برد. ما باید خودمان بدانیم که در بازی باید چه کار کنیم.

مظلومی در پاسخ به این سوال که آیا در باشگاه از شما نظرخواهی نمی‌کنند؟ تصریح کرد: نه! فعلا در باشگاه بایکوت و در لیست سیاه هستم! چون هیچ چیزی بلد نیستیم و هیچ‌کس از ما سوال نمی‌کند، کسان دیگر هستند و از آن‌ها سوال می‌کنند. الان شرایط به گونه‌ای است که هیچ‌کسی از ما نظرخواهی نمی‌کند.

او گفت: من انتقاد نمی‌کنم و واقعیت‌ها را می‌گویم‌. این‌ تیم مال هواداران است. آن کسی که آمده و پول داده دستش درد نکند ولی این تیم سالیان سال مال هوادارها بوده، من هم ۵۰ سال عمر خود را گذاشتم و عناوین مختلف کسب کردم. از ۱۸ سالگی در باشگاه استقلال بودم اما دلم می‌سوزد،‌ من حرف هوادار را می‌زنم. الان می‌گویم باید با کسانی که کوتاهی کردند برخورد شود.

این پیشکسوت استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا سهراب بختیاری زاده، سرمربی استقلال است، می‌تواند ثبات داشته باشد؟ گفت: هیچ مربی‌ای در استقلال ثبات ندارد و بستگی به نتایج دارد. نتایج خوب باشد می‌ماند و بد باشد فوری عوض می‌کنند. استقلال این طور است. در استقلال همیشه سر مربی بریده می‌شود و کوتاهی‌ها در باشگاه دیده نمی‌شوند.

او ادامه داد: زمانی که پنجره بسته است، سهراب بختیاری باید چه کار کند؟ دستش خالی است. اسکلت پارسال تیم حفظ شده اما باید در سه جام شرکت کنیم و باید بازیکن داشته باشیم.

وی درباره رامین رضاییان نیز گفت: متاسفم حالا نمی‌دانم چه شده ولی باید هر طور شده او را حفظ می‌کردند. من در جریان مذاکرات آن‌ها نیستم. او به فولاد رفته و مهره خیلی خوبی است. حالا نمی‌دانم او زیاده خواهی کرده یا هر چیز دیگر ولی رضاییان می‌گفت هیچ کسی از باشگاه با او تماس نگرفته است. باید در این مساله بیش‌تر ریزبین بود تا بفهمیم چه کسی در این زمینه مقصر بوده است.

مظلومی هم‌چنین در پاسخ به این پرسشی درباره بازیکن خارجی، افزود: یکسری بازیکنانی که آورده بودند گفته بودیم که اصلا به درد نمی‌خورند. الان که پنجره استقلال بسته است، به خاطر بازیکنانی است که در گذشته آمدند و قرارداد آن‌ها را یک طرفه فسخ کردند. به خاطر ندانم‌کاری و این که کار را بلد نبودند یا قراردادهایی بستند که یک طرفه بوده و خیلی راحت بازیکن می‌توانست فسخ کند و خسارت بگیرد. این چیزی است که باشگاه باید یک‌ تیم حقوقی قوی و وارد به فوتبال داشته باشد.

او در پایان گفت: ‌من اصرار دارم که بگویم تیم حقوقی وارد به فوتبال لازم است که با وکیل‌های "طلاق" فرق دارد. باید کسی باشد که به قوانین فوتبال وارد باشد. فکر کنم در این مساله یک مقدار مشکل داریم.

منبع: ایسنا