به گزارش مشرق، آرسنال در فصلی که گذشت عملکرد درخشانی داشت و توانست بعد از سالها قهرمانی در لیگ جزیره را با هدایت آرتتا به دست آورد و به فینال لیگ قهرمانان اروپا هم راه پیدا کند، هر چند که برابر پاری سن ژرمن شکست خورد.
توپچی ها به دنبال تقویت خود در خط حمله هستند و به همین خاطر جذب ویکتور اوسیمن را مد نظر قرار دارند.
به نقل از اسپورت، جذب اوسیمن اولویت آرتتا در نقل و انتقالات تابستانی است و با این حال باشگاه گالاتاسرای به راحتی دست بردار این ستاره خط حمله خود نیست.
باشگاه گالاتاسرای برای جذب این ستاره نیجریه ای ۷۰ میلیون به ناپولی پرداخت کرد و رقم بسیار بالایی برای فروش او می خواهد.
پیش از این رسانه های عربستانی اعلام کردند که باشگاه الهلال برای جذب اوسیمن رقم ۱۳۰ میلیون یورو به گالاتاسرای پیشنهاد داد و این باشگاه ترکیه ای چنین رقمی را هم رد کرد و این باعث شده کار آرسنال برای جذب او بسیار سخت شود.
گزارش ها حاکی از این است که خود اوسمین دوست دارد راهی آرسنال شود و این به بارقه امیدی برای توپچی ها برای جذب این ستاره نیجریه ای تبدیل شده است.