کد خبر 1831460
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۶

انصارالله از اقدام حکومت سعودی در قطع اینترنت ساحل غربی یمن خبر داد.

به گزارش مشرق، ضیف الله الشامی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: قطع خدمات اینترنت در برخی مناطق ساحل غربی یمن(که در اشغال مزدوران سعودی است)، با هدف جلوگیری از انتشار تصاویر مربوط به آتش‌سوزی انبارهای تسلیحات و مهمات انجام شده است.

وی تاکید کرد: نیروهای سعودی نگران انتشار گسترده تصاویر خسارات و بقایای به‌جامانده از این انبارها هستند.

خاطر نشان می شود سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز یکشنبه از حملات موشکی و پهپادی دقیق به مواضع و انبارهای تسلیحاتی ائتلاف سعودی در المخا خبر داد.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به تداوم تحرکات و حملات عربستان سعودی در سواحل غربی و استان تعز، عملیاتی نظامی علیه تجمع نیروها و انبارهای تسلیحاتی دشمن سعودی در منطقه المخا واقع در استان تعز انجام داده‌اند.

به گفته سریع، این عملیات با استفاده از تعداد زیادی موشک بالستیک و پهپاد انجام شده است و خسارات گسترده‌ای به تجهیزات و تسلیحات وارد شده است و ده‌ها نفر، از جمله چندین نظامی سعودی، کشته یا زخمی شده‌اند.

در بیانیه یحیی سریع تأکید شده است که نیروهای مسلح یمن در چارچوب «معادله محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید»، به اقدامات خود ادامه می‌دهند.