کد خبر 1828322
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۰

قرار است مدیران باشگاه استقلال فردا یکشنبه مذاکرات نهایی را با چشمی و رضاییان انجام دهند تا پس از آن تکلیف این دو بازیکن برای فصل آینده مشخص شود.

به گزارش مشرق، روزبه چشمی و رامین رضاییان دو بازیکن تیم فوتبال استقلال قراردادشان با این باشگاه به پایان رسیده است. این دو نفر هنوز برای امضای قرارداد جدید و همکاری دوباره با آبی‌پوشان به توافق نرسیده‌اند.

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال امروز به روزبه چشمی و رامین رضاییان اعلام کرد تا روز دوشنبه فرصت دارند وضعیت خود را مشخص کنند.

مسئولان باشگاه استقلال نیز همچنان در حال مذاکره با این دو بازیکن هستند تا برای تمدید قرارداد به توافق برسند.

چشمی در تهران حضور دارد اما رضاییان به خارج از کشور سفر کرده و گفته می‌شود همزمان در حال مذاکره با یک باشگاه خارجی است.

قرار است مدیران باشگاه استقلال فردا مذاکرات نهایی را با چشمی و رضاییان انجام دهند تا پس از آن تکلیف این دو بازیکن برای فصل آینده مشخص شود.

منبع: ایرنا