نخست‌وزیر عراق گفت: فقدان رهبر ایران را نباید صرفاً فقدان یک فرد دانست چراکه علما مناره های اسلام هستند.

به گزارش مشرق، علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق در دیدار با رئیس قوه قضائیه ضمن استقبال از توسعه مناسبات دو کشور ایران و عراق در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های حقوقی و قضایی، به اهمیت منصب قضا و قضاوت در جامعه اشاره کرد و گفت: من نخستین مدرک تحصیلی خود را در رشته حقوق دریافت کرده‌ام؛ ما در کلاس‌های درسی و دانشگاهی خود آموخته‌ایم که حکم قاضی، همان حکم خداوند بر روی زمین است؛ از همین رو در نگاه ما، قُضات دارای قُدسیت هستند.

وی افزود: منصب قضاوت، منصبی حساس و بسیار مهم در جامعه است که همه افراد باید نسبت به شأن و ارزش والای آن اِشراف داشته باشند.

نخست وزیر عراق در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم باشکوه و میلیونی تشییع رهبر شهید انقلاب در نجف اشرف و کربلای معلی، گفت: فقدان رهبر ایران و سایر مراجع بزرگ اسلام را نباید صرفاً به عنوان فقدان یک فرد تلقی کنیم چرا که علما و مراجع بزرگ، در حکم مناره‌های اسلام هستند.

وی همچنین عنوان کرد: مردم عراق امروز به خاطر حُب و عشق به امام حسین علیه‌السلام، یاری‌گر مظلومان و ضد ظالمان هستند.

نخست‌وزیر عراق در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یک مکتب عقیدتی است که ملت ایران نسبت به آن پایبند هستند، گفت: امروز کشور ایران متعلق به یک شخص خاص نیست بلکه متعلق به فکر و اندیشه این ملت است.

الزیدی همچنین در این دیدار، نکات و مطالبی را در خصوص موضوعات فی‌مابین ایران و عراق و همچنین مسائل منطقه‌ای مطرح کرد.