کد خبر 1825654
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۷

قضاوت دیدار تیم‌های انگلیس و آرژانتین در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ به یک آمریکایی سپرده شد.

به گزارش مشرق، تیم‌های ملی فوتبال انگلیس و آرژانتین در حالی از ساعت ۲۲:۳۰ فردا (چهارشنبه - به وقت تهران) در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف هم می‌روند که قضاوت این بازی به یک داور آمریکایی سپرده شده است.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، این بازی را اسماعیل الفتح از آمریکا سوت خواهد زد و کوری پارکر و کایل اتکینز از آمریکا نیز او را در قضاوت کمک خواهند کرد.

دانیله بیندونی از ایتالیا به عنوان داور VAR (کمک‌داور ویدئویی) ایفای نقش خواهد کرد و هموطن او یعنی مائوریتزیو ماریانی نیز داور چهارم این بازی خواهد بود.

برنده‌ دیدار انگلیس و آرژانتین در تاریخ یکشنبه ۲۸ تیر ماه در دیدار فینال و در ورزشگاه نیویورک به مصاف برنده بازی فرانسه و اسپانیا خواهد رفت تا تکلیف قهرمان بیست‌وسومین دوره این رقابت‌ها مشخص شود.