کد خبر 1825441
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۵

رئیس باشگاه بارسلونا با اشاره به وضعیت انتقال خولیان آلوارز تاکید کرد که این باشگاه حاضر نیست بی‌پایان منتظر پاسخ بماند و پیشنهاد ارائه‌شده زمان مشخصی دارد.

به گزارش مشرق، خوان لاپورتا که برای تماشای دیدار نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ میان فرانسه و اسپانیا به دالاس سفر کرده، در بدو ورود درباره احتمال جذب خولیان آلوارز، مهاجم اتلتیکومادرید، صحبت کرد و موضعی صریح در قبال این انتقال گرفت.

رئیس بارسلونا در این باره گفت: «قرار نیست مطابق خواسته دیگران عمل کنیم؛ این ما هستیم که شرایط را تعیین می‌کنیم. پیشنهادمان را ارائه کرده‌ایم، اما این پیشنهاد همیشگی و بدون محدودیت نیست. باید ببینیم تا چه زمانی اعتبار خواهد داشت. ما تمایل خود را برای جذب بازیکنی که سرمربی و کادر فنی خواسته‌اند اعلام کرده‌ایم. آلوارز را خیلی دوست داریم و به نظرم او بازیکنی فوق‌العاده است.»

لاپورتا در ادامه درباره روابط بارسلونا با اتلتیکومادرید نیز توضیح داد: «رابطه بسیار خوبی با اتلتیکو داریم. درباره پیشنهاد ما سوءتفاهمی به وجود آمده بود که آن را برطرف کردم. هیچ فشاری به آن‌ها وارد نکرده‌ایم. فقط گفتیم تا زمانی که آن‌ها جانشینی برای این بازیکن پیدا نکرده‌اند، پیشنهاد ما پابرجاست و فعلاً موضوع در همین نقطه متوقف شده است.»

رئیس بارسلونا که برای حمایت از ملی‌پوشان این باشگاه راهی آمریکا شده، درباره بازیکنان اسپانیا نیز گفت: «اکنون زمان حمایت از آن‌هاست. بازیکنان زیادی از بارسلونا در تیم ملی اسپانیا حضور دارند و امیدواریم به فینال برسند. البته برای ژول کنده که در تیم ملی فرانسه بازی می‌کند ناراحتم، اما خوشحالیم که نمایندگان زیادی در این مرحله از مسابقات داریم.»

او در تمجید از لامین یامال نیز اظهار داشت: «لامین جام جهانی فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشته و چند بار هم عنوان بهترین بازیکن زمین را به دست آورده است. البته فقط او نیست؛ پدری، دنی اولمو و پائو کوبارسی هم عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.»

لاپورتا درباره آینده فران تورس حاضر به اظهارنظر نشد و تنها به تمجید از نمایش‌های این بازیکن در جام جهانی پرداخت. با این حال، درباره رافینیا با قاطعیت گفت: «هیچ علاقه‌ای به جدایی رافینیا نداریم؛ برعکس، او یکی از مهره‌های کلیدی تیم ماست و نقش بسیار مهمی در برنامه‌های بارسلونا دارد. تنها تأسف ما این است که در مقطع پایانی فصل گذشته نتوانست بهترین عملکردش را به نمایش بگذارد.»