کد خبر 1812538
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۱

پنتاگون روز سه‌شنبه اعلام کرد که تعداد تیم‌های رزمی تیپ آمریکا مستقر در اروپا را از چهار به سه کاهش می‌دهد.

به گزارش مشرق، پنتاگون اعلام کرد: ما تعداد تیپ‌های رزمی در اروپا را از ۴ به ۳ کاهش دادیم که این اقدام، سطح استقرار نیروها در آنجا را به وضعیت سال ۲۰۲۱ بازمی‌گرداند.

پنتاگون مدعی شد: تغییر آرایش نظامی با هدف حمایت از استراتژی "اول آمریکا"ی رئیس‌جمهور در اروپا و دیگر مناطق است.

دونالد ترامپ، بارها از کشورهای اروپایی عضو ناتو انتقاد کرده و خواستار آن شده است که این کشورها سهم بیشتری از هزینه‌های دفاعی خود را بر عهده بگیرند و وابستگی نظامی به واشنگتن را کاهش دهند.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، این تصمیم پنتاگون فراتر از بحث بودجه، ابعاد تنش‌های دیپلماتیک اخیر میان واشنگتن و پایتخت‌های اروپایی را نیز بازتاب می‌دهد. کاخ سفید در هفته‌های گذشته از عدم حمایت کافی متحدان کلیدی ناتو از مواضع آمریکا و رژیم اسرائیل در قبال جنگ علیه ایران، ابراز نارضایتی کرده بود.