کد خبر 1812113
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۵

در جریان جنگ تحمیلی رمضان و حمله و بمباران هوایی دشمن آمریکایی صهیونیستی عده‌ای مزدور در حال همکاری با دشمن بودند؛ پلیس می‌گوید که پرونده جدیدی را کشف کرده است.

به گزارش مشرق، مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ می‌گوید که فردی در غرب تهران که در فضای مجازی از حملات دشمنان آمریکایی و صهیونیستی علیه کشور حمایت و با سرویس‌های جاسوسی همکاری می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

بر اساس اعلام پلیس اطلاعات، پس از دریافت گزارش‌های اطلاعاتی مبنی بر فعالیت‌های این فرد، از جمله همکاری با سرویس‌های جاسوسی برای شناسایی نقاط حساس کشور، محل اختفای وی شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد

.پلیس می‌گوید که برخورد با عوامل نفوذی ادامه دارد و تمامی مرتبطین با شبکه‌های معاند و افرادی که قصد برهم زدن امنیت کشور را دارند، تحت رصد اطلاعاتی قرار دارند و با قاطعیت با آنان برخورد قانونی خواهد شد.