پس از ناکامی پلیس رژیم صهیونیستی در مقابله با استمرار خشونت‌ها در سرزمین‌های اشغالی، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برای کنترل خشونت‌ها دست به دامن شاباک شده است.

سرویس جهان مشرق - در هفته‌های گذشته، خشونت‌ها در سرزمین‌های اشغالی به شکل قابل توجهی افزایش داشته است به گونه‌ای که در چندین مورد، کودکان بین ۱۲ تا ۱۷ سال دست به انجام خشونت و قتل علیه سایرین زده‌اند.

در آخرین مورد، چندین نوجوان با حدود سنی ۱۵ سال، یک نوجوان دیگر را با استفاده از سلاح سرد به قتل رساندند که موجی از نگرانی‌ها و وحشت نسبت به چرخه مداوم خشونت را بدنبال داشته است.

این مسئله منجر به آن شده است که وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از سازمان شاباک برای مقابله با خشونت‌های صهیونیست‌ها و شهرک‌نشینان علیه یکدیگر کمک بخواهد.

در همین رابطه‌، جاش برینر، خبرنگار هاآرتص در سخنانی تند در صفحه توییتر خود نوشت:

بن گویر از شاباک التماس می‌کند که به وی در برابر باندهای جنایتکار ۱۵ ساله در جنوب تل‌آویو که با وحشت، ترس و خشونتی بی‌رحمانه بر آن مناطق حکومت می‌کنند، کمک کند.

آیا مدرک بهتری وجود دارد که نشان دهد این مرد کاملاً شکست خورده است؟ اینکه پلیس در حال فروپاشی کامل است؟ اینکه رئیس پلیس در ماموریت خود شکست خورده است؟

و فراتر از آن: قرار است شاباک علیه دشمنان‌ما و اقدامات خرابکارانه اقدام کند.

اما اکنون قرار است از آن علیه نوجوانان ما استفاده شود، فردا علیه شما استفاده خواهد شد.