به گزارش سرویس جهان مشرق، از زمانی که ترامپ لفاظیهای خود را در سال گذشته علیه کانادا آغاز کرد و از آن کشور به عنوان یکی از ایالات آمریکا یاد نمود، موج خشم و نفرت از ترامپ در کانادا به طرز چشمگیری قویتر شده است.
کاربران کانادایی در شبکههای اجتماعی معمولا در انتقاد و هجو ترامپ(البته پس از ایرانیان!) پیشرو هستند.
یک حساب کانادایی در ایکس، با پیوست بخشی از مصاحبهی ترامپ با شبکه سیبیاس به شدت او را هجو می کند. در این بخش از مصاحبه، مجری، با کنایه، از ترامپ درباره این واقعیت می پرسد که احساسش چیست که در جریان تلاش ادعایی برای ترور ترامپ در شام سالانه با خبرنگاران، ماموران امنیتی اول جی. دی ونس، معاون ترامپ، را از صحنه خارج کردند.
ترامپ در جریان فرار، زمین خورد و حساب کانادایی با اشاره به همین موضوع نوشت:
«گوش کن با اون قیافهی لعنتی، تو زمین خوردی، تقریبا هشتاد سالته، به طرز چندشآوری چاقی، از بریس پا{یک وسیله ارتوپدی کمکی برای راه رفتن} استفاده می کنی و کیسه فضولات همراهت هست؛ مشکل حرکتی و به طرز تابلویی اضافه وزن داری. تو مثل یک بشکهی فضولات زمین افتادی و همهی ما تماشا کردیم."