کد خبر 1806660
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۹

به گزارش مشرق، مهدی حسن‌زاده فعال رسانه در تلگرام نوشت:

پست اخیر ترامپ درباره ادعای وجود اختلاف در میان مسئولان کشور، خوشبختانه با پاسخ قاطع سران قوا و سایر مسئولان و چهره‌های سیاسی و نظامی مواجه شد. در حقیقت ترامپ با دستاویز قرار دادن روایتی که میزان صحت آن محل تردید است، سعی کرد موج‌سازی کند و جنگ روانی را این بار در زمین مسئولان ادامه دهد که با هوشیاری سران قوا ناکام ماند.حالا دیگر می‌توان به ترجیع‌بند همه مواضع، سخنرانی‌ها و پیام‌های رهبر شهید انقلاب در سال‌های اخیر و به ویژه در فاصله دو جنگ خرداد و اسفند توجه بیشتری داشت و اصرار آن عزیز سفرکرده بر وحدت را فهم کرد. با این حال ما بر سر دوراهی واقعیت اجتماعی- سیاسی و ضرورت امنیتی- نظامی قرار داریم.

واقعیت اجتماعی- سیاسی ایران امروز تکثری از گفتمان‌ها، سلایق و دیدگاه‌هاست که در موضوعات مهمی نظیر نحوه مواجهه با آمریکا خود را در قالب تفاوت‌های نظری و سیاسی نشان می‌دهد و طیفی وسیع از تسلیم تا نفی کامل هر گونه مذاکره و نگاه‌های بینابین این دو سر طیف را می‌بینیم. تا حدی که این تفاوت دیدگاه، واقعیت اجتماعی و مابه‌ازای بیرونی دارد، نمی‌توان و نباید آن را نفی کرد اما زمانی که در شرایط جنگ مستقیم با همین کشور قرار داریم در اتاق فرماندهی و تصمیم‌گیری، ظهور و بروز صدای متفاوت حتی اگر وجود هم داشته باشد خطرناک است.

اقتضای جنگ و به ویژه اقتضای فرماندهی در دوران جنگی این است که نظرات متفاوت به صداهای متفاوت تبدیل نشود. نظر متفاوت و اختلاف نظر در نهایت باید پشت میز جلسات باقی بماند و جلوتر نیاید. اینکه نظر متفاوتی به عرصه رسانه، فضای مجازی و کف خیابان بیاید و با ادبیاتی تند، نظر مخالف خود را متهم به خیانت و وادادگی کند، اشتباه راهبردی به شدت بزرگی است که جبران آن نیز به سختی ممکن است؛ چرا که به محض بالا گرفتن صداهای متفاوت و حرف‌های چندگانه، آمریکایی‌ها بر این شکاف سوار شده و مسئولان کشور را به دو دسته تقسیم خواهند کرد. البته ترامپ آن قدر بی‌آبرو و منفور است که هر گونه بازی مستقیمش در این وادی به نفع انسجام ملی و تقویت‌کننده وحدت مسئولان خواهد بود، اما اگر بازی به سمت لایه‌های زیرین برود و سعی شود بدون حمایت مستقیم و حساسیت‌برانگیز، تفاوت‌ها و شکاف‌ها پررنگ جلوه داده شود، آن‌هایی که در آتش این تفاوت و اختلاف دمیدند چه پاسخی به تاریخ و خون رهبر شهیدمان خواهند داشت؟ رهبری که بارها بر ضرورت وحدت و پرهیز از اختلاف‌افکنی تأکید کرده و نسبت به پیامدهای این مسئله هشدار داده بودند.

تلنگر این روزهای ترامپ بار دیگر گوهر ارزشمند وحدت را پیش چشم همه نمایان کرد و فهمیدیم با چه دشمن غداری مواجهیم که از کاه تفاوت، کوه اختلاف می‌سازد و مترصد فرصتی برای لانه‌گزینی در شکاف‌های سیاسی است. همین حجت برای اینکه سمت و سوی شعارها را از سمت دشمن به سمت دوست منحرف نکنیم، کافی است، البته اگر فهم کافی برای شناخت این حقیقت بدیهی وجود داشته باشد!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.