علی‌رغم تلاش‌های هیئت مذاکره کننده ایرانی، زیاده خواهی‌های طرف آمریکایی مانع چارچوب مشترک و توافق شد.

به گزارش مشرق؛ هیئت مذاکره کننده ایرانی به سرپرستی دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، برای مذاکره با طرف آمریکایی وارد اسلام آباد پایتخت پاکستان شد.

در بدو ورد به اسلام آباد، ژنرال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان و مقامات دیگر این کشور از هیات ایرانی استقبال کردند.

دکتر قالیباف پیش از ورود به پاکستان با انتشار پیام هایی در صفحات خود در فضای مجازی، نام هیات ایرانی را « میناب ۱۶۸» اعلام کردند. این هیات متشکل از کمیته‌های امنیتی، سیاسی، نظامی، اقتصادی و حقوقی است. در صورتی که طرف مقابل پیش‌شرط‌های ایران برای آغاز مذاکرات را بپذیرد، این گفتگوها شروع خواهد شد.

بیشتر ببینید:

تصاویر/ کودکان شهید میناب، همراه هئیت ایرانی"میناب ۱۶۸"

فیلم/ ورود هیات مذاکره‌کننده ایرانی به اسلام آباد

۰۱:۱۵| قالیباف: حسن نیت داریم اما اعتماد نداریم

رئیس مجلس در بدو ورود به اسلام آباد و در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اظهارات اخیر ونس معاون رئیس جمهور آمریکا:

متاسفانه تجربه ما از مذاکره با آمریکایی‌ها همواره با شکست و پیمان شکنی روبرو شده است. دو بار در طول کمتر از یک سال در میانه مذاکرات، با وجود حسن نیت طرف ایرانی، به ما حمله کردند و مرتکب جنایات جنگی متعدد شدند. ما حسن نیت داریم، ولی اعتماد نداریم.

قالیباف افزود: در مذاکرات پیش رو، اگر طرف آمریکایی آماده توافق واقعی و دادن حقوق ملت ایران باشند، از ما هم آمادگی برای توافق خواهند دید؛ اما در جنگ فعلی به آنها نشان داده‌ایم که اگر بخواهند از مذاکره برای اجرای یک نمایش بی حاصل و عملیات فریب استفاده کنند، ما آماده‌ایم تا حقوق خود را با ایمان به خدا و تکیه بر توان ملتمان محقق کنیم.

آقای سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، آقای علی اکبر احمدیان دبیر شورای دفاع، آقای عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی و نیز بعضی نمایندگان مجلس، آقای قالیباف را در این سفر همراهی می‌کنند.

جی دی ونس معاون رئیس دولت تروریستی آمریکا نیز به همراه استیو ویتکاف و جرالد کوشنر در اسلام آباد پاکستان حضور یافته‌اند.

پس از قدرت‌نمایی افتخارآفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حضور شگفت‌انگیز مردم ایران در دفاع از کشور، آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از ۴۰ روز جنگ افروزی و جنایت و با عدم تحقق حتی یکی از اهداف اعلامی‌شان، مجبور به پیشنهاد توقف آتش شدند. آمریکا نیز درخواست مذاکره داد.

ایران توقف آتش ۲ هفته‌ای را پذیرفته اما تاکید کرده است که اگر توافق مورد رضایت ایران و محور مقاومت به دست نیاید و درگیری آغاز شود، بار دیگر منافع آمریکا در منطقه و همچنین رژیم صهیونیستی را به آتش خواهد کشید.

۰۱:۲۳| انتشار پوستر حمایتی رسانه رهبر انقلاب همزمان با سفر هیئت ایرانی به مذاکرات پاکستان

همزمان با ورود هیئت مذاکره‌کننده ایران به پاکستان، رسانه وابسته به رهبر انقلاب، پوستری حاوی جمله‌ای از ایشان با مضمون حمایت از تیم مذاکره‌کننده منتشر کرد.

۰۱:۳۰| حضور فرمانده سنتکام و مقام ارشد دفاعی ایران در تیم‌های مذاکره‌کننده

برخی منابع از عضویت فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا) در تیم مذاکراتی واشنگتن خبر می‌دهند.

در مقابل، سردار سرتیپ «علی احمدیان»، عضو شورای عالی دفاع ملی، در هیئت ایرانی حضور دارد.

۰۱:۳۸| وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار با دوام برای پایان جنگ هستیم

سناتور محمد اسحاق‌دار، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان: اسلام‌آباد متعهد به تسهیل تلاش‌ها برای دستیابی به راهکار پایدار و بادوام برای پایان جنگ است.

وزیر امور خارجه پاکستان ابراز امیدواری کرد که طرفین مذاکرات به طور سازنده تعامل داشته باشند.

۰۱:۴۵| جزئیات اعضای هیئت ایرانی در پاکستان

هیات ایرانی متشکل از محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس هیات مذاکره کننده، عباس عراقچی وزیر خارجه، رضا امیری مقدم سفیر ایران در پاکستان، علی اکبر احمدیان دبیر شورای دفاع، علی باقری کنی معاون سیاست خارجی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی، کاظم غریب آبادی معاون وزیر خارجه، مجید تخت روانچی معاون وزیر خارجه، ابوالفضل عمویی دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل و محمود نبویان نماینده تهران و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هستند.

علاوه بر مذاکره‌کنندگان اصلی، ۲۶ نفر عضو کمیته های فنی و تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، امنیتی و سیاسی نیز در این هیات حضور دارند تا به دلیل حساسیت بالای مذاکرات، مشورتهای لازم را ارائه کنند.

همچنین ‌۲۳ عضو رسانه‌ای از رسانه‌های مختلف هیات مذاکره کننده را همراهی کرده‌اند.

بخش دیگر هیات را نیز تیم‌های تشریفات و هماهنگ کننده، مترجمین و تیم حفاظت شامل می‌شود.

همچنین قالیباف علاوه بر این تیم، هیات همراه خود را دانش آموزان شهید مینابی نیز ذکر کرد.

۰۱:۵۳| مذاکرات ایران و آمریکا در هتل سرینا اسلام‌آباد برگزار می‌شود

هیات ایرانی به ریاست قالیباف پیش‌از ظهر امروز با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار خواهد کرد.

در صورت پذیرش پیش‌شرط‌های هیات ایرانی توسط آمریکایی‌ها بعد از ظهر فردا مذاکرات در هتل سرینا اسلام آباد آغاز خواهد شد.

تیم آمریکایی به ریاست جی‌دی ونس معاون اول رئیس جمهور آمریکا و حدود ۳۰۰ همراه پیش از تیم ایرانی به پاکستان رسید و در سفارت این کشور در اسلام‌آباد مستقر شد.

۰۲:۰۸| روسیه خواستار رویکرد مسئولانه همه طرف‌ها در مذاکرات پاکستان شد

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای درباره اوضاع خاورمیانه اعلام کرد: مسکو از همه شرکت‌کنندگان در مذاکرات درباره ایران که قرار است در پاکستان برگزار شود، می‌خواهد رویکردی مسئولانه نشان دهند و از هرگونه اقدامی که می‌تواند این مذاکرات را از مسیر خارج کند، خودداری کنند.

روسیه روز جمعه تأکید کرد که مذاکرات فرصتی را برای حل بحران در منطقه خلیج فارس فراهم می‌کند.

مسکو خواستار حل و فصل همه اختلافات بین کشورها از طریق سیاسی و دیپلماتیک است.

۰۲:۲۱| جان بولتون: نباید اجازه می‌دادیم ایرانی‌ها انتخاب کنند که با چه کسی مذاکره کنند

جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دولت اول دونالد ترامپ با انتقاد از اعزام جی دی ونس به مذاکرات با ایران در پاکستان تاکید کرد که این موضوع تحت فشار ایران صورت گرفته و در اصل مارکو روبیو باید ریاست هیئت آمریکایی را بر عهده میگرفت.

بولتون در مصاحبه با شبکه ان بی نیوز گفت، فرستادن معاون رئیس‌جمهور برای ملاقات با یک فرد ناشناس ایرانی، سطح مخاطره را بی‌دلیل بالا می‌برد؛ شما نباید اجازه دهید دشمنتان تعیین کند که چه کسی را برای مذاکره بفرستید.

وی همچنین تاکید کرد، نتانیاهو می‌گوید آتش‌بس شامل لبنان نمی‌شود اما این دقیقاً همان چیزی است که ترامپ و ونس بر سر آن توافق کرده‌اند.

وی تاکید کرد، این ایران و پاکستان هستند که می‌گویند لبنان باید تحت پوشش (آتش‌بس) قرار گیرد. این اقدامِ اسرائیل، تهدیدِ آتش‌بس نیست؛ بلکه اختلافی است بر سر آنچه واقعاً در مورد آن توافق شده است.

بولتون افزود، ایرانیها فکر می‌کنند زمان به نفع آن‌هاست و گمان می‌کنند ترامپ با آتش‌بس عقب‌نشینی کرده است.

بولتون با اشاره به سلطه ایران بر تنگه هرمز نیز گفت، نباید اجازه داد ایران به کنترل خود بر تنگه هرمز ادامه دهد.

وی همچنین گفت، تنها راه برای اثبات اینکه آن‌ها کنترل تنگه را در دست ندارند، سلب این کنترل از طریق نظامی است؛ زیرا اگر این مسئله به دیپلماسی واگذار شود، آن‌ها دوباره همان کار را تکرار خواهند کرد.

۰۸:۲۹| آخرین وضعیت از مذاکرات پاکستان/ گفتگوها احتمالاً بعد از ظهر آغاز می‌شود

علیرغم اینکه برخی منابع اعلام کرده بودند گفتگوهای ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان ساعت ۸ صبح به وقت محلی برگزار می‌شود، اما هنوز چند ساعت با این گفتگوهای احتمالی فاصله داریم.

به نظر می‌رسد ابتدا هیات‌ها به صورت جداگانه با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار می‌کنند و پس از آن گفتگوهای احتمالی آغاز می‌شود.

بر این اساس احتمالاً گفتگوها بعد از ظهر خواهد بود و خبری که بعضی منابع درباره آغاز گفتگوها از ساعت ۸ صبح مخابره کرده‌ بودند واقعیت ندارد.

۰۹:۰۵| ونس وارد اسلام آباد شد

رویترز به نقل از منابع پاکستانی اعلام کرد جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا برای انجام مذاکرات با ایران وارد پایگاه هوایی «نورخان» اسلام‌آباد شده است.

«محمد اسحاق دار» معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان با حضور در فرودگاه اسلام آباد از جی‌دی‌ ونس معاون رئیس جمهور آمریکا استقبال کرد.

همچنین استیو ویتکاف و جرد کوشنر، برای مذاکره با ایران وارد اسلام‌آباد شده‌اند.

گفته می‌شود هیئت مذاکره کننده آمریکایی در قالب چند تیم وارد پاکستان شده‌اند.

۰۹:۱۴| دیدار هیات ایرانی با فرمانده ارتش و نخست‌وزیر پاکستان

تیم مذاکره کننده ایران شب گذشته با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.

دیدار هیات ایرانی با آقای شهباز شریف به ریاست آقای قالیباف نخست وزیر پاکستان برای امروز برنامه ریزی شده است و بعد از این دیدار تکلیف جزییات گفتگوی های ایران و آمریکا روشن می شود.

بر اساس اعلام پاکستانی هیات آمریکایی هم دقایقی پیش وارد این کشور شدند.

ریاست هیات حقوقی با آقای غریب آبادی ؛ هیات اقتصادی با اقای همتی و کمیته نظامی با آقای احمدیان است.

۰۹:۵۶| ایران موضوع نقض عهدهای آمریکا را با نخست‌وزیر پاکستان مطرح می‌کند

هیات ایرانی در ملاقات ظهر امروز با شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان، موضوع نقض عهدهای طرف آمریکایی را مطرح خواهد کرد.

آزادسازی دارایی‌های ایران و آتش بس در لبنان جزو پیش شرطهای شروع مذاکرات بوده است.

آمریکا به اطلاع پاکستان به عنوان واسطه مذاکرات رسانده بود که با این پیش شرطها و برخی شروط دیگر برای آغاز مذاکرات موافق است. با این حال برخی از این موارد تاکنون تامین نشده است.

هیات ایرانی در جلسات امروز بنا دارد که به یک ارزیابی از موضع آمریکا و عمل او به تعهداتش برسد؛ و پس از آن درباره مذاکره با آمریکا تصمیم‌گیری‌ خواهد کرد.

۱۰:۰۳| خبر سی‌ان‌ان مبنی بر چند روزه بودن مذاکرات اسلام‌آباد هیچ قطعیتی ندارد/مذاکرات یک روزه است

خبری که سی ان ان آمریکایی مبنی بر چند روزه بودن مذاکرات در اسلام آباد پاکستان مخابره کرده تا الان واقعی نیست و برنامه‌ریزی‌های فعلی اینگونه است که اگر مذاکرات شکل گرفت، این گفتگوها به احتمال زیاد یک روزه خواهد بود.

ایران فعلاً در مرحله ارزیابی طرف مقابل است و اگر گفت‌وگویی شکل بگیرد، از عصر امروز خواهد بود و فعلا برنامه ریزی یک روزه است.

۱۰:۲۴| ایران با اعزام مقاماتی با بالاترین سطح اختیار و توانمندی، جدیت خود را نشان داد

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در صفحه شخصی خود با تاکید بر اختیار و توانمندی سطح بالای تیم مذاکراتی ایران، نوشت: ایران با اعزام مقاماتی با بالاترین سطح اختیار و توانمندی به اسلام‌آباد، جدیت خود را علی‌رغم خیانت‌های مکرر آمریکا، نشان داد. امیدوار باشیم که ترامپ در پس ادعاها درک کند که تنها راه خروج از این بن‌بست خودساخته، کنار گذاشتن توصیه‌های جنایتکار تحت تعقیب و هم‌دستانش و دستیابی به توافق است، پیش از آنکه این فرصت از دست برود.

۱۰:۴۴| ابراز امیدواری پاکستان به برگزاری مذاکرات صلح سازنده

« محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان با تاکید بر آمادگی کشورش برای ایفای نقش میانجی، ابراز امیدواری کرد که جمهوری اسلامی ایران و آمریکا با رویکردی سازنده در مذاکرات اسلام‌آباد مشارکت کرده و به راه‌حلی پایدار و بادوام برای پایان بحران دست یابند.

محمد اسحاق دار در دیدار با جی دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا و تیم همراهش، گفت: این مذاکرات فرصتی مهم برای کاهش تنش‌ها و حرکت به‌سوی راه‌حلی سیاسی برای پایان درگیری‌ها در منطقه است.

۱۰:۴۹| هیئت ایرانی: برای هر سناریویی از جمله شکست مذاکرات آماده ایم

خبرنگار صداوسیما گزارش داد، هیئت مذاکره کننده ایران اعلام کرده است که برای هر احتمالی، حتی به نتیجه نرسیدن مذاکرات، آمادگی کامل دارد.

۱۰:۵۷| هیات ایرانی برای دیدار با نخست‌وزیر پاکستان راهی کاخ نخست‌وزیری شد

هیات مذاکره‌کننده ایران محل اقامت خود را به مقصد کاخ نخست‌وزیری در اسلام‌آباد ترک کرد تا با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، دیدار کند.

۱۱:۰۸| تصاویری از محل مذاکرات اسلام‌آباد

تصاویری از محل برگزاری مذاکرات میان هیات‌های ایرانی و آمریکایی در اسلام آباد پایتخت پاکستان منتشر شد.

۱۱:۱۷| جزئیاتی از دیدار تیم ایرانی با فرمانده ارتش پاکستان

هیات ایرانی به سرپرستی محمدباقر قالیباف و با حضور عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان شب گذشته پس از ورود به اسلام‌آباد در جلسه‌ای با فرمانده ارتش پاکستان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار هیات ایرانی اعتراض شدید خود را به نقض عهد آمریکایی‌ها در همین مرحله مذاکرات مطرح کردند.

پس از درخواست آمریکاییها برای توقف آتش، ایران شروطی را در این زمینه برای آغاز گفتگوها ارائه کرده بود. آزادسازی دارایی‌های ایران و اعمال آتش بس در لبنان بخشی از این شروط بودند. واسطه پاکستانی اعلام کرده بود که آمریکا با این موارد موافق است. با این حال تاکنون انجام نشده است.

البته ایران نیز در واکنش به نقض عهد آمریکا دست بسته عمل نکرده و عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز را به حالت سابق نگه داشته است.

۱۱:۲۴| روایت رسانه پاکستانی: چه مسائلی روی میز مذاکرات اسلام‌آباد خواهد بود

رسانه پاکستانی جیو نیوز مدعی شد: انتظار می‌رود مجموعه گسترده اما پیچیده‌ای از مسائل بر بحث‌ها غالب باشد.

شبکه خبری جیوز نیوز به نقل از ادعای منابع آگاه در اسلام‌آباد عنوان کرد که این مذاکرات حول دو پیشنهاد از سوی طرفین شکل گرفته است. ایران یک چارچوب ۱۰ ماده‌ای از مطالبات خود را تدوین کرده است در حالی که ایالات متحده یک طرح ۱۵ ماده‌ای ارائه داده است.

این منابع مدعی هستند که تمرکز مذاکرات بر برنامه هسته‌ای ایران است. واشنگتن خواهان تضمین‌های قوی مبنی بر عدم توسعه سلاح‌های هسته‌ای توسط تهران، همراه با غنی‌سازی اورانیوم دقیق و محدود و نظارت دقیق توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. (متن کامل خبر)

۱۲:۰۹| دیدار هیئت ایرانی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان

هیئت ایرانی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار کرد.

جزییات گفتگوی دیدار ایران و آمریکا بعد از این دیدار تعیین می شود.

در این نشست همچنین معاون نخست‌وزیر پاکستان اسحاق دار، ژنرال عاصم منیر و محسن نقوی وزیر کشور پاکستان نیز حضور داشتند.

در این دیدار وضعیت صلح جهانی و منطقه‌ ای مورد بررسی قرار گرفت و نخست‌ وزیر از حضور هیئت ایرانی در مذاکرات اسلام‌آباد قدردانی کرد.

۱۲:۱۲| نمایی از محل استقرار خبرنگاران پوشش دهنده مذاکرات اسلام آباد

جمعی از خبرنگاران از رسانه‌های مختلف دنیا برای پوشش موضوعات مربوط به مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان گردهم آمده‌اند.

۱۲:۲۴| خبر حضور ۴ کشور میهمان در مذاکرات اسلام‌آباد صحت ندارد

در پی انتشار اخباری مبنی بر دعوت از ۴ کشور چین و روسیه و عربستان سعودی و قطر به مذاکرات اسلام‌آباد، یک منبع آگاه گفت که این خبر صحت ندارد و تایید نشده است.

تیم‌های ایرانی و آمریکایی تنها کشورهای حاضر در اسلام آباد هستند.

۱۲:۵۰| اخبار ضدونقیض درباره موافقت آمریکا با آزادسازی منابع مسدودشده ایران

خبرگزاری رویترز به نقل از «مقام ارشد ایرانی» اعلام کرد آمریکا با آزادسازی بخشی از دارایی‌های مسدودشده ایران موافقت کرده است.

به گفته این مقام ایرانی «تهران این اقدام را نشانه‌ای از گامی در مسیر دستیابی به یک توافق پایدار ارزیابی می‌کند.»

با این حال شبکه «سی‌بی‌سی» آمریکا نیز به نقل «مقام ارشد آمریکایی» مدعی شد که این خبر رویترز صحت ندارد، «چون هنوز دیداری بین مقامات آمریکا و ایران شکل نگرفته که با آزادسازی منابع ایران موافقت شود.

مقامات ارشد ایران و آمریکا برای آغاز گفتگوها از ساعاتی پیش در اسلام‌آباد حضور دارند.

۱۳:۱۶| دومین دیدار هیئت ایرانی با فرمانده ارتش پاکستان

هیئت مذاکره‌کننده ایرانی ظهر امروز پیش از دیدار با نخست‌وزیر پاکستان، دوباره با فرمانده ارتش این کشور دیدار کرد.

احتمال ردوبدل پیام جدید وجود دارد.

هیئت ایرانی شب گذشته نیز فرمانده ارتش پاکستان دیدارکرده بود.

۱۳:۲۸| تشکیل جلسه هیئت مذاکره‌کننده ایرانی در اسلام‌آباد

تصویری از جلسه هیئت مذاکره‌کننده ایران در اسلام آباد پایتخت پاکستان منتشر شد.

۱۳:۴۰| مذاکره‌کننده ارشد آمریکا با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان، در آغاز مذاکرات اسلام آباد با «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا، دیدار کرد.

نخست وزیر پاکستان از تعامل سازنده استقبال کرد و ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به صلح پایدار و ثبات منطقه ای منجر شود.

کاخ سفید نیز اعلام کرده ونس، ویتکاف و کوشنر علاوه بر نخست‌وزیر با وزیران کشور و امور خارجه پاکستان نیز گفتگو کردند.

۱۳:۴۹| آزادسازی دارایی‌های ایران؛ گام نخست آمریکا/ پشت درهای بسته اسلام‌آباد؛ سرنوشت مذاکره ایران و آمریکا رقم می‌خورد

مقامات آمریکایی با درخواست ایران برای آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده موافقت کرده‌اند.

رسانه‌های نزدیک به هیئت آمریکایی این خبر را تأیید می‌کنند.

هم‌اکنون هیئت ایرانی در اسلام‌آباد با نخست‌وزیر و رئیس‌مجلس پاکستان دیدار می‌کند.

این دیدار تعیین می‌کند جزئیات گفتگوهای ایران و آمریکا به چه شکل پیش برود.

هنوز خبر دقیق و موثقی از آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران (که حق مسلم کشور است) منتشر نشده است.

خبرنگاران در اسلام‌آباد چشم به درهای بسته دارند که آیا بالاخره مذاکره ایران و آمریکا برگزار می‌شود یا خیر.

تا دقایقی دیگر سخنگوی وزارت خارجه درمورد آخرین صحبت‌های مطرح شده در اتاق گفتگو، اطلاعاتی را بیان خواهد کرد.

۱۴:۴۷| علت اخبار متناقض رسانه‌های غربی از مذاکرات اسلام‌آباد چیست؟

عباس اصلانی، کارشناس مسائل بین‌الملل، گفت: «رسانه‌های غربی به دلیل دسترسی نداشتن به منابع مستقیم و تلاش برای القای روایت خود از مذاکرات اسلام‌آباد، اخبار متناقضی منتشر می‌کنند.»

۱۴:۵۶| تلاش فشرده برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در اسلام‌آباد

یک منبع دیپلماتیک پاکستانی به شبکه الجزیره گفت: تلاش‌های فشرده‌ای برای برگزاری مذاکرات مستقیم بین هیات‌های ایرانی و آمریکایی در حال انجام است.

در صورت عدم برگزاری مذاکره مستقیم، گفت‌وگوها به‌صورت غیرمستقیم انجام خواهد شد و یک روز به طول می‌انجامد.

۱۵:۱۶| سخنگوی وزارت خارجه در اسلام‌آباد: مذاکرات را آغاز کردیم/ در تماس نزدیک با نیروهای مسلح و سفیرمان در بیروت هستیم

سخنگوی وزارت خارجه ایران در اسلام‌آباد اعلام کرد: ما چهل روز با تمام توان و پشتیبانی مردم پشت سر گذاشتیم و امیدواریم از عرصه دیپلماسی نیز سربلند بیرون بیاییم.

وی افزود: گفتگوها ادامه دارد و ملاحظات ایران طبق بسته پیشنهادی ۱۰ بندی به مقامات پاکستانی اعلام شد.

بقائی خاطرنشان کرد: مذاکرات را در اسلام‌آباد آغاز کرده‌ایم و مشاهدات و خواسته‌های خود را به طرف پاکستانی ارائه داده‌ایم؛ جلسات ما با مقامات پاکستانی مثبت بوده است.

وی همچنین تأکید کرد که همزمان در تماس نزدیک با نیروهای مسلح و سفیر ایران در بیروت هستند.

۱۵:۵۷| مذاکرات سه جانبه میان ایران، پاکستان و طرف آمریکایی آغاز شد

با توجه به رایزنی‌های فشرده در اسلام آباد و پیشرفت گفتگوها و محدود کردن حملات رژیم صهیونیستی از بیروت به مناطق جنوبی لبنان که به معنای پیشرفت در اجرای آتش بس محسوب می‌شد، و نیز پذیرفتن آزادسازی دارایی‌های ایران از سوی طرف امریکایی و نیاز به گفتگوهای کارشناسی و فنی دقیق‌تر در این زمینه، قرار شد مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد برای نهایی کردن این موضوعات آغاز شود.

ایران معتقد است که آتش‌بس در لبنان هنوز به طور کامل محقق نشده و آمریکا موظف است که اسراییل را برای اجرای این تعهد ملزم کند.

هیات ایرانی این موضوع را به طور جد از طریق واسطه پاکستانی و همچنین در اتاق گفتگو پیگیری می‌کند.

هیات ایرانی با اعلام بدبینی نسبت به طرف مقابل و در نظر گرفتن تجربه بدعهدی های امریکا در مذاکرات قبلی در این دور از گفتگوها با میانجی گری پاکستان حاضر شده است.

۱۶:۴۵| گفتگوهای ایران و آمریکا در پاکستان وارد فاز کارشناسی شد

با توجه به ورود مذاکرات به حوزه کارشناسی، بخشی از اعضای کمیته های تخصصی هیات ایرانی راهی محل مذاکرات شدند.

مذاکرات ایران و آمریکا از دقایقی قبل در هتل سرینا اسلام‌آباد پاکستان در جریان است.

اعزام هیات کارشناسی ایران به محل مذاکرات

هیات کارشناسی ایران در کمیته‌های تخصصی شامل موارد اقتصادی، نظامی، حقوقی و هسته‌ای است.

۱۶:۴۶| فرمانده سنتکام در مذاکرات حضور ندارد

برخلاف برخی گمانه‌ها که روز گذشته مطرح شده بود، برد کوپر فرمانده سنتکام در هیات آمریکایی مذاکره‌کننده حضور ندارد.

جی دی ونس معاون ترامپ به همراه ویتکاف و کوشنر در مذاکرات حاضر هستند.

۱۶:۵۲| غریب‌آبادی: سطح هیئت ایرانی شرکت‌کننده در مذاکرات اسلام‌آباد نشان‌دهنده جدیت ایران است

معاون وزیر خارجه: سطح هیئت ایرانی شرکت‌کننده در مذاکرات اسلام‌آباد نشان‌دهنده جدیت ایران است و ایران برای هر سناریویی به‌صورت جدی آمادگی دارد.

اگر سناریو دفاع از کشور باشد ما در این زمینه کاملا جدی هستیم.

این دور از مذاکرات صرفا مذاکره نیست بلکه مطالبه است و در واقع ایران فهرست بلندی از مطالبات دارد.

۱۷:۰۳| اعضای اصلی مذاکره‌کننده ایران چه کسانی هستند؟

اعضای اصلی هیئت مذاکره‌کننده ایران محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، عباس عراقچی وزیر امور خارجه و علی باقری معاون سیاست خارجی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هستند.

۱۷:۵۱| احتمال تمدید یک روزه مذاکرات وجود دارد

مذاکرات از کلیات عبور کرده و در بعضی موارد وارد مباحث فنی شده است.

پس از گفتگوها و رایزنی‌های اولیه، گفتگوی میان هیات‌های ایرانی و آمریکایی هم‌اینک بعد از عبور از برخی کلیات، وارد جزئیات و مباحث فنی در بعضی از موضوعات شده است.

بر همین اساس کارشناسان دو طرف در حال بررسی جزئیات برخی مسائل هستند.

علیرغم اینکه مذاکرات به صورت یک روزه برنامه‌ریزی شده بود، اما این احتمال وجود دارد که برای ادامه مباحث کارشناسی مذاکرات یک روز دیگر نیز تمدید شود. با این حال هنوز این موضوع قطعی نیست.

۱۸:۰۴| بیش از ۲ ساعت مذاکرات کارشناسی هیات‌های ایرانی و آمریکایی در اسلام‌آباد

مذاکرات‌ کمیته‌های فنی و کارشناسی هیات‌های ایرانی و آمریکایی در پاکستان بیش از دو ساعت به طول انجامیده است.

این مذاکرات برای یک استراحت کوتاه متوقف شد.

۱۸:۳۲| از سرگیری گفتگوهای هیئت‌های مذاکره‌کننده پس از استراحت کوتاه

گفتگو میان هیئت‌های مذاکره‌کننده پس از یک استراحت کوتاه مجدداً آغاز شد.

در این وقفه، گفتگوهای کارشناسی با حضور کارشناسان و کمیته‌های تخصصی در جریان بود.

۱۸:۴۵| پزشکیان: هیات مذاکره‌کننده با تمام وجود حافظ منافع ایران است

رئیس‌جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هیأت ایرانی عالی رتبه‌ای که در پاکستان حاضر شده با تمام وجود حافظ منافع ایران است و در همین راستا شجاعانه مذاکره خواهد کرد.

در هر صورت خدمت ما به مردم لحظه‌ای متوقف نمی‌شود و هر نتیجه‌ای از مذاکرات حاصل شود دولت پای کار مردم است.

۱۹:۰۵| دیدار همتی با وزیر خارجه پاکستان

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی ایران که تیم مذاکره‌کننده ایران را در مذاکرات اسلام‌آباد همراهی می‌کند، در حاشیه این مذاکرات با محمد اسحاق‌دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستاد دیدار کرد.

دو طرف در این دیدار بر اهمیت گفت‌وگوی پایدار تأکید و خاطرنشان کردند که صلح و ثبات در منطقه همچنان برای همکاری اقتصادی و پیشرفت مشترک ضروری است.

۱۹:۳۴| ترغیب به تروریسم دولتی و اخاذی در حین مذاکره

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به مقاله مندرج در یکی از رسانه‌های تندروی آمریکایی که مذاکره‌کنندگان ایرانی را تهدید به ترور کرده است، در شبکه ایکس نوشت:

در حالی که مقامات آمریکایی ایران را به فقدان «حسن نیت» و «اخاذی» متهم می‌کنند، برخی جریان‌ها در عرصه سیاست‌گذاری و رسانه‌ای آمریکا آشکارا توصیه می‌کنند که در صورت شکست مذاکرات، مذاکره‌کنندگان ایرانی ترور شوند.

آیا این رویکرد بازتاب یک گفتمان سیاسی نیست که با توسل به ارعاب و تحریک علنی به ترور، خشونت و قتل، به دنبال عادی‌سازی اخاذی است؟!

این ترغیب علنی به تروریسم دولتی باید توسط همگان محکوم شود.

۱۹:۵۶| یک مرحله از مذاکرات حضوری به پایان رسید؛ دو هیأت درحال تبادل متن هستند

طبق اطلاع، تیم‌های کارشناسی هیأت‌های مذاکره‌کننده ایرانی و آمریکایی که از ساعت‌ها قبل وارد مذاکرات شده بودند، پس از پایان گفت‌وگوهای حضوری، هم‌اکنون درحال تبادل متن مکتوب درباره موضوعات مورد بحث هستند.

۲۰:۲۵| روایت دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت از تازه‌ترین اخبار روند مذاکرات

محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: کمیته‌های مختلف ایرانی از صبح امروز چندبار جلساتی برگزار و مواضع را بررسی کرده‌اند و با همگرایی کامل آماده آغاز مذاکرات شدند.

با پیش‌رفت شرایط و تماس‌های مداوم با سفیر ایران در لبنان مبنی بر راستی‌آزمایی توقف حملات به بیروت و تذکر جدی به مواردی از نقض آتش‌بس و نیز فراهم‌شدن آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده کشورمان، در نهایت مذاکرات سه‌جانبه آغاز شد.

با جدی‌شدن فضای مذاکرات سه‌جانبه، گفت‌وگوها وارد فاز کارشناسی شد و بخشی از اعضای کمیته‌های تخصصی هیئت ایرانی نیز راهی محل مذاکرات شدند که این روند همچنان ادامه دارد.

۲۰:۳۸| احتمال برگزاری مرحله جدید مذاکرات امشب

یکی از افراد نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایرانی گفت: احتمالاً امشب یک مرحله دیگر از مذاکرات برگزار خواهد شد.

تشکیل جلسه هیئت مذاکره‌کننده ایرانی در اسلام‌آباد

هم‌اکنون تیم‌های کارشناسی طرفین در حال تبادل متن‌هایی با یکدیگر هستند.

زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها همچنان در اتاق مذاکرات وجود دارد.

منتظریم مذاکرات با میانجی‌گری پاکستان می‌تواند موفقیت آمیز باشد.

ایران با حسن نیت و با یک هیئتی کامل در گفتگوها حاضر شده است.

۲۱:۱۸| مرندی: خواسته‌های غیرمنطقی رژیم ترامپ هنوز مانع ایجاد چارچوب مورد نظر است

تحلیلگر مسائل بین‌الملل حاضر در اسلام‌آباد: یکی از افراد نزدیک به تیم مذاکره‌کننده به من گفت که خواسته‌های غیرمنطقی رژیم ترامپ هنوز مانع ایجاد چهارچوب مورد نظر است.

تیم ایرانی بر خواسته‌ها و شرایط خود برای تثبیت دستاوردهای نظامی که به‌دست آورده، اصرار دارد.

با این حال، ممکن است امشب یا فردا دور دیگری از مذاکرات با هدف تلاش نهایی برای رسیدن به یک چهارچوب قابل قبول برگزار شود.

۲۲:۲۸| علیرغم اختلافات جدی در مذاکرات با آمریکا، گفت وگوها از طریق انتقال متن ادامه دارد

گفت وگو در ساعت حدود ۲۴ به وقت محلی ادامه دارد.

یک منبع آگاه در مذاکرات اسلام آباد افزود: با این وجود اعتیاد آمریکایی‌ها به زیاده‌خواهی در خواسته‌ها، مانع از پیشرفت مذاکرات شده است.

هیات ایرانی در حال ارائه آخرین فرصت ها به طرف آمریکایی برای ارزیابی جدیت آنها در رسیدن به یک چهارچوب برای پیشرفت مذاکرات است.

۲۲:۵۷| روایت رسانه‌های اروپایی از چالش‌های تیم آمریکامقابل دست برتر تیم ایران

رسانه انگلیسی گاردین در گزارشی اعلام کرد که جی‌دی‌ونس معاون ترامپ و سرتیم مذاکره‌کننده آمریکایی در حالی در مذاکرات شرکت کرده است که تیم ایرانی پس از تاب‌آوری در برابر حملات آمریکا و اسرائیل و تحولات تنگه هرمز، خود را در موقعیت برتر می‌بیند.

از سوی دیگر، فایننشال‌تایمز رایزنی جاری در پاکستان را یکی از مهم‌ترین تماس‌های سیاسی میان تهران و واشنگتن در دهه‌های اخیر توصیف کرده اما در عین حال بر فاصله مواضع دو طرف و عدم قطعیت نسبت به نتیجه گفتگوها تأکید دارد.

لوموند فرانسه هم وضعیت آمریکا در این مذاکرات را متزلزل ارزیابی کرد و نوشت که واشنگتن در مدیریت پیامدهای جنگ و تنظیم مسیر دیپلماتیک با چالش مواجه شده است؛ زیرا تحولات تنگه هرمز در تقویت موقعیت چانه‌زنی ایران یکی از عوامل تعیین‌کننده در معادلات مذاکراتی به شمار می‌آید.

۲۳:۰۱| مذاکره ایران و آمریکا تا پاسی از شب ادامه داد

در حالی که ساعت به وقت اسلام‌آباد از نیمه شب گذشته و ۳۰ دقیقه بامداد را نشان می‌دهد، مذاکرات هیات ایرانی و هیات آمریکا از طریق تبادل پیام با واسطه میانجی‌های پاکستانی ادامه دارد.

زیاده خواهی طرف امریکایی، بویژه در موضوع تنگه هرمز تا این لحظه مانع دستیابی به چارچوب مشترک‌ برای مذاکرات است.

مذاکرات ادامه دارد و مشخص نیست که آیا قطعا یک روز تمدید می‌شود و یا تیم‌ها برای مشورت به پایتخت‌ها برمی گردند.

۲۳:۳۳| دور سوم از مذاکره سه جانبه ایران، آمریکا و پاکستان آغاز شد

هیئت‌های مذاکره‌کننده ایران و آمریکا از دقایقی قبل با حضور مقامات پاکستان به عنوان میانجی، دور جدیدی از گفتگوهای سه جانبه را در اسلام آباد آغاز کردند.

با توجه به زیاده‌خواهی‌های آمریکا به نظر می‌رسد این آخرین فرصت تیم ایرانی به آمریکایی ها برای دستیابی به چارچوب مشترک در این دور از مذاکرات باشد.

در مذاکرات سه جانبه ایران، آمریکا، پاکستان، محمدباقر قالیباف، عباس عراقچی و علی باقری از ایران و جی دی ونس، ویتکاف و کوشنر از طرف آمریکا حضور دارند.

یکشنبه ۲۳ فروردین - روز دوم مذاکرات

۰۰:۵۷| فعلا تغییر محسوسی در وضع مذاکرات ایجاد نشده است

با وجود گذشت حدود ۹ ساعت از آغاز گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در پاکستان، مذاکرات سه جانبه همچنان به صورت فشرده ادامه دارد.

یک منبع آگاه گفت: با گذشت چند ساعت از عدم پیشرفت در روند مذاکرات اسلام‌آباد به خاطر زیاده خواهی آمریکا، برخی رسانه‌های غربی برای کنترل قیمت انرژی درباره فضای مثبت مذاکرات اغراق می‌کنند.

وی افزود: فعلا تغییر محسوسی در وضعیت مذاکرات ایجاد نشده است و علیرغم پیشرفتهای اولیه در مذاکرات کارشناسی، هنوز مساله تنگه هرمز و چند موضوع دیگر محل اختلاف جدی است.

۰۱:۳۳|یک دور دیگر از مذاکرات حضوری ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان پایان یافت

دو طرف بار دیگر با حضور تیم‌های کارشناسی در حال تبادل متن هستند.

برخی اختلافات جدی هیات‌های ایرانی و آمریکایی در مذاکرات همچنان باقی است

توپ در زمین آمریکاست تا با عبور از زیاده‌روی همیشگی، رویکرد واقع‌بینانه‌ای را جایگزین جاه‌طلبی کند.

۰۱:۳۹| ماراتن ۱۴ ساعته هیات ایرانی برای منافع ملی ادامه دارد

مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان که از ساعت ۱۳ روز گذشته(شنبه ۲۱ فروردین) به وقت محلی آغاز شده بود پس از گذشت ۱۴ ساعت همچنان ادامه دارد.

بعد از پایان یک نوبت دیگر از گفتگوهای حضوری سه جانبه(ایران، آمریکا، پاکستان) حالا یکبار دیگر تبادل متن میان دو هیات ایرانی و امریکایی آغاز شده است.

۰۲:۲۰| پایان ۱۵ ساعت ماراتن گفتگوها در روز اول مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان

مقامات ایرانی از ساعت ۱۳ به وقت محلی روز شنبه گفتگوها در هتل سرینا اسلام‌آباد پاکستان، ابتدا با مقامات پاکستانی و سپس با هیات آمریکایی آغاز کردند.

این ماراتن، دقایقی پیش و ساعت ۳:۴۰ صبح روز یکشنبه به وقت محلی ادامه یافت.

بناست گفتگوها چند ساعت دیگر در روز یکشنبه ادامه یابد.

۰۴:۱۰| گزارشی کوتاه در مورد مذاکرات اسلام آباد از قول سخنگوی وزارت خارجه

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه با ارائه گزارش کوتاهی از مذاکرات ایران-آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان در شبکه ایکس نوشت:

دیپلماسی برای ما ادامه جهاد مقدس مدافعان ایران زمین است. تجربه بدعهدی‌ها و بدسگالی‌های آمریکا را فراموش نکرده و نمی‌کنیم. همانطور که جنایات شنیع ارتکابی آنها و رژیم صهیونیستی در جریان جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم را نخواهیم بخشید.

امروز روز پر کار و طولانی برای هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد بود. مذاکرات فشرده‌ای که از صبح روز شنبه با مساعی جمیله و میانجیگری پاکستان شروع شد تا الان بدون وقفه ادامه داشته و پیام‌ها و متون متعددی بین دو طرف تبادل شده است. مذاکره‌کنندگان ایرانی، از همه توان و تجربه و دانش خود برای صیانت از حقوق و منافع ایران بهره می‌گیرند. داغ سنگین بزرگان و عزیزان و هم‌وطنانمان، عزم ما را در پیگیری منافع و حقوق ملت ایران جزم‌تر از هر زمانی کرده است.

هیچ چیزی نمی‌تواند و نباید ما را از پیگیری رسالت سترگ تاریخی خود در قبال میهن محبوب و تمدن شریف ایرانی باز دارد. جمهوری اسلامی ایران مصمم به استفاده از همه ابزارها از جمله دیپلماسی برای تامین منافع ملی و حراست از مصالح کشور است.

در ۲۴ ساعت گذشته در مورد ابعاد مختلف موضوعات اصلی مذاکره شامل تنگه هرمز، موضوع هسته‌ای، غرامت جنگ، رفع تحریم‌ها و خاتمه کامل جنگ علیه ایران و در منطقه، گفتگو شد.

موفقیت این فرآیند دیپلماتیک منوط به جدیت و حسن نیت طرف مقابل و خودداری از زیاده‌خواهی و خواسته‌های غیرقانونی، و پذیرش حقوق حقه و منافع مشروع ایران است.

از دولت و مردم خونگرم و شریف جمهوری اسلامی پاکستان به‌خاطر میزبانی مذاکرات و مساعی جمیله آنها در پیشبرد این روند قدردانی می‌کنیم.

۰۵:۱۱| ونس: هنوز به توافقی که مورد قبول طرف ایرانی باشد، نرسیده‌ایم

معاون رئیس جمهور آمریکا: چندین ساعت مذاکره کردیم و هنوز به توافقی که مورد رضایت طرفین باشد، نرسیده‌ایم.

ما هنوز به توافقی که مورد قبول طرف ایرانی باشد، نرسیده‌ایم.

تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شد، اما طرف ایرانی متعهد به توقف برنامه خود نشد.

۰۵:۱۳| مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان به پایان رسید

زیاده خواهی آمریکا مانع چارچوب مشترک و توافق شد

مذاکرات تیم‌های ایرانی و آمریکایی دقایقی پیش به اتمام رسید و دو طرف به دلیل زیاده خواهی و جاه‌طلبی‌های آمریکا فعلاً به توافقی دست نیافتند.

۰۵:۵۴| تیم آمریکا اسلام آباد را ترک کرد

پس از زیاده‌خواهی طرف آمریکایی و عدم حصول توافق، هیئت مذاکره کننده ایالات متحده به سرپرستی جی‌دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا، اسلام آباد را ترک کرد.

۰۷:۲۵| بقائی: درباره یکسری نکات به تفاهم رسیدیم ولی منجر به توافق نشد

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (یکشنبه) ۲۳ فروردین‌ماه و پس از پایان مذاکرات بین ایران و آمریکا در اسلام‌آباد گفت: فکر می‌کنم این دور از مذاکرات طولانی ترین مذاکرات در این یک سال بود. دیروز صبح که با گفت‌وگوهای غیرمستقیم و تبادل پیام بین دو طرف از طریق میانجی پاکستانی شروع شد تا الان بی‌وقفه ادامه داشت و در طول شب گفت‌وگوها ادامه داشت.

وی افزود: در مورد طیفی از موضوعات که هم در پیشنهاد ۱۰ بندی ما بود و هم نکات طرف مقابل صحبت کردیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بیان کرد: در مورد یک سری نکات به تفاهماتی رسیدیم اما در واقع و در مورد دو سه موضوع مهم دیدگاه‌ها فاصله داشت و در نهایت گفت‌وگوها منجر به توافق نشد.

وی درباره ادامه مسیر و اینکه آیا کار دیپلماسی تمام شد؟ اظهار داشت: دیپلماسی هیچ وقت کارش تمام نمی‌شود، دیپلماسی ابزاری است برای صیانت از منافع ملی و دیپلمات‌ها وظیفه‌شان را در هر شرایطی چه در زمان جنگ و چه در زمان صلح باید انجام بدهند.

بقائی اضافه کرد: این دور از مذاکرات بعد از ۴۰ روز جنگ تحمیلی و بعد چند روز از آتش‌بس انجام شد و در یک فضای مملو از نه بی اعتمادی بلکه بدگمانی و سوءظن.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: به هر حال طرف آمریکایی به همراه رژیم صهیونیستی مرتکب یک تجاوز نظامی علیه ایران برای دومین بار در طی ۹ ماه شد و طبیعی است از ابتدا هم نباید انتظار وجود می‌داشت که ظرف یک جلسه بتوانیم به توافق برسیم.

وی گفت: فکر نمی کنم کسی چنین انتظاری داشت. علی‌رغم اینکه این جلسه طولانی‌ترین جلسه‌ای بود که در این یک سال داشتیم.

بقائی اضافه کرد: نکته‌ای که دیگر باید مدنظر داشت، پیچیدگی موضوعات و شرایط بود. بعضی از موضوعات جدید این بار به موضوع مذاکرات اضافه شد مثل تنگه هرمز و منطقه که این‌ها شرایط و ویژگی‌ها و مقتضیات خود را دارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: ما کماکان در هر شرایطی به عنوان دیپلمات و دستگاه دیپلماسی پیگیر منافع ملی باشیم و از ابزارهای مختلف استفاده کنیم برای صیانت از امنیت، حقوق و منافع ملت ایران.

وی همچنین از دولت و مردم پاکستان و از شخص شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان، عاصم منیر فرمانده کل ارتش و محمداسحاق‌دار معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان تشکر کرد و افزود: تلاش خیلی زیادی کردند و مساعی جمیله پاکستان در چند هفته اخیر و به ویژه این دو سه روز شایسته تقدیر است و از حسن میزبانی آنها تشکر می‌کنیم و اطمینان داریم که تماس‌ها بین ایران و پاکستان و سایر دوستان ما در منطقه ادامه پیدا خواهد کرد.

بقائی در پایان گفت: دیپلماسی همچنان در کنار سایر اجزای حاکمیت و در کنار مردم خوبمان و در کنار مدافعان وطن برای صیانت از منافع و امنیت ملی کشور آماده همه نوع همکاری و فداکاری است.

۰۷:۴۸| هیات ایرانی پاکستان را ترک کرد

هیات مذاکره کننده ایرانی پس از اتمام بی نتیجه مذاکرات به دلیل زیاده خواهی ایالات متحده، پاکستان را به مقصد ایران ترک کرد.

.

این گزارش به روز می شود...

برچسب‌ها