کد خبر 1801731
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۴

به گزارش مشرق، جواد خسروی فعال رسانه در تلگرام نوشت:

حاج قاسم سلیمانی در تبیین شخصیت فرماندهان ما می فرمودند:«فرماندهان ما از سنخ "بروید!" نیستند، بلکه فرماندهان ما از از جنس فرماندهانی بودند که در کنار نیروها و جلوتر از آنها وارد میدان نبرد شده و می گفتند: بیایید برویم!»

این روزها برخی که شاید یک تیر هم در میدان جنگ با دشمن شلیک نکردند؛ به عنوان کارشناس در فضای غیر رسمی شبکه های اجتماعی، زبان به تحلیل گشوده و سیره فرماندهان در بحث حفاظت از جانشان را زیر سئوال می برند!

این در حالیست که آنچه در میدان نبرد جبهه حق در اعصار مختلف از گذشته تا به حال از دوره انبیاء و ائمه(ع) تا انقلاب اسلامی از مواجهه حضرت موسی با فرعون و طالوت با جالوت و نبرد پیامبر اعظم(ص) در غزوات و مولا علی علیه السلام در خط مقدم و از میرزا کوچک ها و نواب صفوی ها تا شیهد همت ها و سلیمانی ها و این روزها تنگسیری ها و سیدالشهدای انقلاب، قائد شهیدمان، امام خامنه ای عزیز، مولفه برتری رزمندگان بوده؛ سیره و سلوک امامان و فرماندهانی بوده که خود جلوتر از نیروها بودند و بر قلب ها فرماندهی می کردند.

جبهه حق نه بر مدار اشخاص بلکه بر اساس اخلاق و برانگیختن اراده هاست که در مقابل ابرقدرت، اینگونه قد علم می کند و با اعتماد به نفسِ متکی بر ایمان توحیدی، از باب آیه "و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی" طوفان به پا می کنند.

فرمانده شهید تنگسیری از نسل این فرماندهان بود که شاید این روزها جهان او را به صلابت و اقتدار در مقابل دشمنان شناخته، اما حقیر به عنوان سرباز کوچک این فرمانده عزیز و شهیدم باید این نکته را بگویم که اقتدار حاج علیرضا به پشتوانه اخلاق حسنه و دلدادگی این فرمانده نسبت به نیروها و مردم چه بسا مهربان تر از پدر بود و شاید یکی مثل من باید از او حلالیت بطلبم که گاهی اینقدر فضای برخورد ایشان صمیمانه بود که امثال ما بدون اینکه شأن فرماندهی ایشان را در نظر داشته باشیم با ایشان درد دل نموده و حتی گاهی صدایمان بالا می رفت اما آنچه از این شهید در خاطره ها مانده، لبخند پدرانه و آغوش مهربانش بود که تسکین دهنده و باعث شرمندگی می شد. دلها برای این سلوک شهیدانه اش تنگ شده و او به راستی شهیدی بود که شهید شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.