در جریان عملیات ارتش تروریستی آمریکا برای نجات خلبان جنگنده اف ۱۵، نیروهای مسلح کشور طی یک کمین از پیش برنامه ریزی شده، پرنده‌های متجاوز دشمن را سرنگون کرده تا شکستی دیگر برای آمریکا در تاریخ ثبت شود.

به گزارش مشرق، رئیس مجلس در شبکه ایکس نوشت: گزارش وضعیت: ژنرال‌های باتجربه ارتش آمریکا حاضر نیستند بله‌قربان‌گوی یک مجری تلویزیونی باشند که می‌خواهد جان آمریکایی‌ها را فدای توهمات اسرائیل ‌کند. این هزینه کوتاه‌مدت است.

هزینه بلندمدت؟ مالیات‌دهندگان آمریکایی برای دهه‌ها در پمپ بنزین پرداخت خواهند کرد. چه میراثی از خود به جا خواهند گذاشت!

همزمان با ضربات متعدد ایران به منافع آمریکا و سرزمین‌های اشغالی، شرکت Planet Labs با درخواست ترامپ تصاویر مناطق درگیری با ایران را منتشر نخواهد کرد.

شرکت تصاویر ماهواره‌ای Planet Labs به یک محقق واشنگتن پست اطلاع داد که پس از درخواست دولت ترامپ، دیگر تصاویر ماهواره‌ای از مناطق درگیر در مناقشه ایران را ارائه نخواهد داد.

روز شمار عملیات وعده صادق ۴

گزارش روز سی و دوم سلسله عملیات‌های وعده صادق۴

گزارش روز سی و سوم سلسله عملیات‌های وعده صادق ۴

گزارش روز سی و چهارم سلسله عملیات‌های وعده صادق۴

گزارش روز سی و پنجم سلسله عملیات‌های وعده صادق ۴

گزارش سی و ششم سلسله عملیات‌های وعده صادق ۴

۰۶:۲۲| هشدار شناسایی موشک از ایران برای شمال فلسطین اشغالی/ موشک‌های ایران آتش به جان صهیونیست‌ها انداخت

برای مناطق الجلیل، حیفا، عکا و صفد هشدار صادر شده است.

بخش هایی از یک موشک بارانی که از ایران شلیک شده بود، به منطقه‌ای در شهر حیفا در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرد.

آمبولانس‌ها در محل حاضر شده‌اند و هنوز گزارشی از تلفات جانی منتشر نشده است.

الجزیره به نقل از رسانه‌های اسرائیلی اعلام کرد: تعدادی از ساختمان‌ها و خودروها در حیفا در پی حمله موشکی ایران آسیب دیده‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند به دنبال حمله موشکی ایران، وقوع چندین آتش‌سوزی‌ در نقاط مختلف حیفا گزارش شده است.

۰۶:۱۸| دو کشته در حیفا

رسانه‌های اسرائیلی گزارش کردند؛ جسد دو صهیونیست از ساختمان محل اصابت موشک ایران در حیفا بیرون کشیده شد.

پیشتر اعلام شده بود ۴ اسرائیلی مفقود شده‌اند.

محل اصابت موشک و پیدا شدن ۲ جسد از ۴ مفقودی در حیفا

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز در کنار این ۴ مفقودی گزارش داده بود که در پی اصابت موشک ایران به حیفا ۱۰ نفر زخمی شدند که وضعیت یکی از آنها وخیم است.

۰۶:۰۴| قیمت نفت برنت به بیش از ۱۱۰ دلار رسید

۰۵:۵۱| تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به نیروهای الحشدالشعبی

منابع عراقی بامداد دوشنبه از وقوع انفجارهای مهیب، همراه با شنیده‌شدن صدای پرواز جنگنده در استان‌های «صلاح‌الدین» و «موصل» خبر دادند.

رسانه «صابرین‌نیوز» در خبری فوری گزارش داد که محل استقرار نیروهای سازمان «الحشد الشعبی» در شهرستان «الحضر» واقع در استان موصل هدف تجاوز آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفته است.

بر این اساس، جنگنده‌های تروریست‌های اشغالگر همچنین به مقر تیپ ۵۲ نیروهای الحشدالشعبی در حومه شهرستان «طوز خورماتو» واقع در شرق استان صلاح‌الدین حمله کردند.

۰۵:۳۴| جنگ اسرائیل علیه ایران و لبنان ۱۵ میلیارد دلار هزینه داشته است

روزنامه اقتصادی اسرائیلی کالکالیست روز یکشنبه فاش کرد که اسرائیل از آغاز جنگ خود علیه ایران و لبنان تقریباً ۱۵ میلیارد دلار هزینه متحمل شده است و انتظار می‌رود که این رقم در دوره آینده با ادامه جنگ و گسترش پیامدهای اقتصادی آن افزایش یابد.

این روزنامه اظهار داشت که "هزینه جنگ جاری با ایران و حزب‌الله در لبنان به تقریباً ۴۷ میلیارد شِکِل (حدود ۱۵ میلیارد دلار) افزایش یافته است و در دوره آینده با ادامه جنگ و گسترش پیامدهای اقتصادی آن افزایش خواهد یافت.

"این روزنامه افزود که «وزارت "دفاع" اسرائیل تقریباً ۳۹ میلیارد شِکِل (۱۲.۴ میلیارد دلار) برای پوشش هزینه‌های نظامی درخواست کرده است و پیش‌بینی می‌شود که در صورت ادامه جنگ یا تکرار دورهای مشابه جنگ، این رقم در طول سال ۲۰۲۶ افزایش یابد.»

این روزنامه خاطرنشان کرد: جنگ که اکنون در ششمین هفته خود است، با توجه به آمادگی‌ها برای رویارویی‌های احتمالی بیشتر با ایران و حزب‌الله افزایش بلندمدت بودجه را به همراه دارد.

۰۵:۰۱| حملات هوایی شدید به جنوب و شرق لبنان

منابع محلی بامداد چهارشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجارهای متعدد در مناطق مختلفی از جنوب و شرق لبنان خبر دادند.

شبکه «الجزیره» در این‌باره گزارش داد که حملات هوایی و توپخانه‌ای شدید ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق گسترده‌ای در جنوب و شرق لبنان در حال انجام‌شدن است.

در این گزارش آمده که شهرک‌های «النبطیة الفوقا» و «شوکین» در استان «النبطیه»، شهرک‌های «أرزون» و «دیر الزهرانی» در استان جنوب، شهرک‌های «سحمر» و «مشغرة » در استان «بقاع» در شرق لبنان هدف حملات اشغالگران قرار گرفته است.

وزارت بهداشت لبنان نیز گفت که حملات رژیم صهیونیستی طی ساعات اخیر به جنوب لبنان، حداقل ۱۰ شهید و ۵۶ زخمی برجای گذاشته است.

۰۴:۵۲| سازمان انرژی اتمی: حمله به تأسیسات آب سنگین جنایتی آشکار علیه بشریت است

سازمان انرژی اتمی با انتشار پیامی در ایکس نوشت: آب سنگین ومشتقات آن در داروسازی، تشخیص و درمان بیماری‌ها و صنایع پیشرفته، نقشی راهبردی و حیات‌بخش دارند.

حمله آمریکایی_صهیونی به تأسیسات آب سنگین ایران، جنایتی آشکار علیه علم، سلامت و پیشرفت بشریت است.

نه پیشرفت علمی ما متوقف می‌شود ‌و نه اراده‌مان برای خدمت به صلح و سلامت جهان.

۰۴:۳۲| اصابت موشک‌های ایرانی به مناطقی در تل‌آویو

جبهه داخلی ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که در پی رصد شلیک دو موج از موشک‌های بالستیک ایرانی، آژیرهای خطر در تل‌آویو، قدس اشغالی، نتانیا و دیگر مناطق غصبی اطراف آنها فعال شده است.

دقایقی بعد با رسیدن موشک‌های بارشی ایران به آسمان فلسطین اشغالی، صدای انفجارهایی در تل‌آویو و قدس اشغالی به گوش رسید.

منابع محلی نیز گفتند که موشک‌های ایرانی به مناطق «حولون»، «پتخ تیکوا» و «بنی براک» در تل‌آویو به صورت مستقیم اصابت کرده است.

منابع عبری اعلام کردند: حداقل ۱۰ موشک بارشی از سوی ایران در ۳ نوبت به مرکز فلسطین اشغالی شلیک شده است.

تصویری از محل اصابت موشک ایران در شمال سرزمین های اشغالی

۰۴:۱۲| دومین و سومین حمله موشکی ایران به مرکز فلسطین اشغالی در ۲۰ دقیقه

آژیرها بدون وقفه در اراضی اشغالی درحال نواخته‌شدن هستند.

تنها با گذشت بیست دقیقه از موج دوم حمله موشکی ایران، مجددا آژیرهای هشدار در تل‌آویو و دیگر مناطق غصبی مرکز فلسطین اشغالی به صدا در آمد.

کانال ۱۲ رژیم صهیونی اعلام کرد: ایران در دو حمله به تل‌آویو و مناطق مرکزی اسرائیل موشک‌های بارشی شلیک کرد.

۰۳:۳۴| فعال‌شدن آژیر هشدار سرزمین های اشغالی در پی حمله موشکی ایران

جبهه داخلی ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که در پی رصد شلیک موجی از موشک‌های بالستیک توسط جمهوری اسلامی ایران، آژیرهای خطر در تل‌آویو، قدس اشغالی، نتانیا و دیگر مناطق غصبی اطراف آنها فعال شده است.

لحظه رسیدن موشک‌های ایرانی به اراضی اشغالی

منابع عبری اعلام کردند: صدای انفجارهای زیادی در تل‌آویو و مناطق مرکزی شنیده شده است.

۰۳:۳۴| حزب‌الله در ۲۴ ساعت، ۳۴ عملیات انجام داد

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته در مجموع ۳۴ عملیات در مناطق مرزی و در عمق ۲۰ کیلومتری خاک فلسطین اشغالی انجام داده‌اند.

۰۳:۲۵| بازداشت مهماندار انگلیسی در امارات به دلیل به اشتراک گذاشتن تصویری از حملات پهپادی ایران

به نوشته دیلی میل، یک مهماندار انگلیسی در امارات متحده عربی در آستانه محکومیت به زندان قرار دارد. علت این بازداشت، به اشتراک گذاشتن تصاویری مرتبط با حملات اخیر پهپادی و موشکی ایران عنوان شده است.

۰۲:۵۸| آژیر هشدار حملهٔ موشکی در شمال فلسطین اشغالی

در پی شلیک موجی از موشک‌ها توسط حزب‌الله از جنوب لبنان، آژیرهای خطر در شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی فعال شدند.

۰۲:۳۴| فایننشال تایمز: توان موشکی ایران می‌تواند هر ارتش مدرنی را از کار بیندازد

روزنامه‌ فایننشال تایمز نوشت: کارشناسان نظامی و امنیتی می‌گویند ایران که پیش از جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی سازوکار منظمی برای دفاع و تهاجم غیرمتمرکز و مداوم در میان نیروهای نظامی خود ایجاد کرده است.

ایران با وجود متحمل شدن آسیب‌هایی به تجهیزات و زیرساخت‌های نظامی و به شهادت رسیدن فرماندهان ارشد آن، قادر بوده توان دفاعی و موشکی موثر خود را حفظ کند.

ایران کارزار موشکی خود را در شرایطی پیش می‌برد که به طور معمول توان هر ارتش مدرنی را از کار می‌اندازد.

۰۲:۱۶| تلاش بحرین برای وادار کردن شورای امنیت به اقدام علیه ایران

بعد از کمک لجستیکی بحرین به دشمن آمریکایی-صهیونیستی برای حمله به جمهوری اسلامی ایران از طریق در اختیار قرار دادن خاک و حریم هوایی خود، این کشور اکنون در تلاش برای ارائه کمک دیپلماتیک و سیاسی به دشمنان ایران است.

نمایندگی بحرین در سازمان ملل تلاش می‌کند از ریاست دوره‌ای خود بر شورای امنیت، برای صدور قطعنامه‌ای در جهت استفاده زور در تنگه هرمز، سوءاستفاده کند.

نشریه «وال استریت ژورنال» بامداد دوشنبه گزارش داد: «وزیر امور خارجه بحرین از سازمان ملل خواست قطعنامه‌ای را تصویب کند که به نیروی نظامی اجازه دهد تنگه هرمز را باز کند و از بحران انسانی و اقتصادی جلوگیری کند».

در این گزارش آمده است: «بحرین به عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل، پیش از این در تلاش برای غلبه بر اعتراضات سایر اعضای شورای امنیت، از جمله روسیه و چین، اشاره صریح به استفاده از زور را [از پیش‌نویس قطعنامه] حذف کرده بود».

۰۲:۰۱| حملات هوایی به منافع آمریکا در امارات

منابع عربی بامداد دوشنبه از فعال‌شدن آژیرهای هشدار حمله هوایی در امارات عربی متحده خبر دادند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجارهایی در تاسیسات مرتبط با تروریست‌های آمریکایی در ابوظبی رخ داده است.

شبکه «الجزیره» به نقل از ادعای وزارت دفاع امارات گزارش داد که سامانه‌های پدافندی این کشور با چندین موشک و هواپیمای بدون سرنشین پرتاب‌شده از ایران درگیر شده است.

۰۱:۵۸| انهدام مقرهای گروه‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه»

منابع محلی بامداد دوشنبه از وقوع انفجارهای مهیب در استان سلیمانیه، واقع در منطقه کردستان عراق خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، تأسیسات و پایگاه‌های گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب در سلیمانیه چند مرتبه هدف حملات پهپادی سنگین قرار گرفته است.

رسانه «صابرین‌نیوز» در این‌باره گزارش داد که مقرهای مربوط به گروه‌های تروریستی مانند «کومله» و «پژاک» در این حملات نابود شدند.

همچنین هتل «گرند میلنیوم» در مرکز شهر سلیمانیه هدف اصابت مستقیم پهپادی انهدامی قرار گرفت.

بیشتر ببینید:

فیلم/ خسارت به پایگاه کردهای تجزیه طلب در سلیمانیه

۰۲:۲۵| کتائب حزب‌الله عراق: امنیت برای همه، یا هیچکس!

ابو حسین الحمیداوی، دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: پنجمین هفته از جنگی وحشیانه و ظالمانه که علیه جمهوری اسلامی تحمیل شده و توسط دشمن آمریکایی و صهیونیستی با همراهی برخی اعراب هدایت می‌شود، سپری شده است. با گذشت این مدت، آشکار شد که دشمن با از دست دادن تعادل خود، به حمله به بیمارستان‌ها، پل‌ها، مراکز آموزشی و تأسیسات غیرنظامی در ایران روی آورده و بدین‌سان تمامی قوانین و عرف‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته است.

وی گفت: در مقابل، جبهه حق استوار بوده و با قاطعیت در مسیر تحقق اهداف خود پیش می‌رود و نشانه‌های شکست، بلکه فروپاشی نهادهای امنیتی و نظامی دشمن، چه در رژیم صهیونیستی و چه در پایگاه‌ها و منافع آمریکا در منطقه، در افق نمایان شده است. آنها به‌تازگی برای دستیابی به آتش‌بس و سامان دادن به وضعیت نابسامان خود، از طرف‌های مختلف درخواست کمک کرده‌اند.

الحمیداوی ادامه داد: تنگه هرمز به روی دشمنان گشوده نخواهد شد و باید بدانند که اگر بخواهند آن را به زور باز کنند، دیگر هیچ سکوی نفت یا گازی وجود نخواهد داشت. آنها باید معادله امروز را درک کنند: یا امنیت برای همه، یا ناامنی برای همگان؛ یا خیر برای همه، یا محرومیت همگانی.
دشمنان دریافته‌اند که ترور امام خامنه‌ای (قدس سره) خطایی بزرگ بوده است؛ خطایی که مجاهدان در برابر آن سکوت نخواهند کرد مگر با تغییر چهره «غرب آسیا» و حتی تغییر موازنه‌های قدرت جهانی.

وی تاکید کرد: از این پس، تا زمانی که وصیت رهبر شهیدمان را به انجام نرسانیم، آنها طعم امنیت را نخواهند چشید. رزمندگان محور مقاومت در ایران، عراق، لبنان و یمن عملکردی داشته‌اند که دل‌های مؤمنان را شاد و دشمنان را خشمگین کرده است، به‌ویژه با ورود جبهه سوریه برادر به این جنگ دفاعی که آثار سنگینی برای دشمنان به همراه خواهد داشت.

الحمیداوی تاکید کرد: نشانه‌های فروپاشی سامانه‌های موشکی رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های آمریکا آشکار شده و آنها با کمبود جدی مهمات روبه‌رو هستند؛ موضوعی که رنج آنها را افزایش داده و به شکستشان، به خواست خدا، شتاب خواهد بخشید.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن قدردانی از ملت‌های آزاده که موضعی تاریخی و شرافتمندانه اتخاذ کرده‌اند، به‌ویژه مردم عراق، بر ضرورت تداوم تجمعات و راهپیمایی‌های حمایتی از مجاهدان تأکید می‌کنیم و خواستار آن هستیم که کمک‌های مالی به‌صورت کافی و مؤثر انجام شده و صرفاً به برادران در لبنان پرداخت شود.

۰۱:۱۰| جلسه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درباره ایران

همزمان با اذعان یک مقام صهیونیست درباره ناتوانی از آسیب‌زدن به شهرهای موشکی ایران، کابینه امنیتی رژیم جلسه اضطراری درباره جنگ برگزار می‌کند.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» بامداد دوشنبه گزارش داد که کابینه سیاسی-امنیتی رژیم صهیونیستی امشب جلسه‌ای را برای ارزیابی توان ادامه‌دادن جنگ علیه ایران برگزار می‌کند.

همزمان رسانه‌های صهیونیستی به نقل از یک منبع در نیروی هوایی ارتش این رژیم گزارش دادند: «ارتش اسرائیل توانایی نابودی شهرهای موشکی سپاه پاسداران را ندارد».

۰۰:۳۶|انفجارهای مهیب در منافع آمریکا در کویت

منابع عربی بامداد دوشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجارهایی در کویت خبر دادند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که منافع و تاسیسات تروریست‌های آمریکایی در این کشور هدف حملات هوایی قرار گرفته است.

شبکه «الجزیره» به نقل از ارتش کویت گزارش داد که آژیرهای هشدار در پی پرتاب موجی از موشک‌ها و هواپیماهای بدون سرنشین روشن شده و سامانه‌های پدافندی نیز فعال شده‌اند.

به گفته این منابع، انفجارها در این تأسیسات به حدی مهیب بوده که صدای آن در مناطق مرزی عراق شنیده شده و ستون‌هایی از دود و آتش به آسمان برخاسته است.

ساعتی بعد منابع محلی از تکرار انفجارها در کویت و فعال‌شدن سامانه‌های پدافندی آمریکایی «پاتریوت» برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای مهاجم خبر دادند.

برخی منابع می‌گویند که انفجارهای مهیبی در شرکت تعاونی تیماء، که توسط نیروهای آمریکایی به عنوان پایگاه در کویت مورد استفاده بود، رخ داده است.

۰۰:۱۲| آتش‌سوزی در پایگاه لجستیکی آمریکا در بغداد

منابع عراقی بامداد دوشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجارهایی نزدیک فرودگاه بین‌المللی بغداد خبر دادند.

رسانه «صابرین‌نیوز» در خبری فوری گزارش داد که پایگاه لجستیکی «ویکتوری» متعلق به آمریکا در فرودگاه بغداد در حملات موشکی و پهپادی مداوم، مورد اصابت قرار گرفته است.

تصاویر منتشرشده از این پایگاه، برخاستن ستون‌های عظیمی از دود و آتش به آسمان را نشان می‌دهد و منابع عراقی تاکید دارند که حملات به ویکتوری ادامه دارد.

یک منبع امنیتی عراقی به رسانه «نایا» گفت: «پنج مخزن سوخت متعلق به هواپیماهای نظامی آمریکایی آتش گرفته و انتظار می‌رود آتش تا فردا خاموش نشود».

آتش‌سوزی در پایگاه نظامی ویکتوریا آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد

برای اولین بار در تاریخ، نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه آمریکا در فرودگاه بغداد از تیم‌های آتش‌نشانی عراق درخواست کمک کردند و اجازه ورود آن‌ها به پایگاه ویکتوری را به دلیل آتش‌سوزی‌های شدید را دادند.

۲۳:۰۹| هواگردهای آمریکا با آتش پدافند ایران سرنگون شدند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: هواگردهای آمریکا با آتش پدافند ایران سرنگون شدند و آمریکایی‌ها نظامیانشان را بمباران کردند.

۲۰:۰۰| حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی در موج ۹۷

نیروی دریایی سپاه طی یک عملیات گسترده و ترکیبی موشکی و پهپادی در موج ۹۷ عملیات وعده صادق بارمز مبارک یا قاسم ابن الحسن (ع) و هدیه به تمام زحمتکشان وزارت نیرو خصوصا عزیزان توانیر، چندین هدف مهم از تروریست‌های امریکایی - صهیونی و منافع و دارایی‌های آنها را در خلیج فارس و کشورهای حاشیه آن در هم کوبیدند.

انهدام محل تجمع فرماندهان و افسران تروریست آمریکایی در یک مکان پوششی در حوالی پایگاه دریایی "محمد الاحمد " کویت با استفاده از چندین فروند موشک بالستیک و انبوهی از پهپادهای انهدامی بصورت دقیق. تجمع تعداد زیاد آمبولانس در آن منطقه نشانگر تلفات زیاد بعد از این حمله بود.

۱۸:۳۴‌ | حملات پهپادی ارتش به صنایع پتروشیمی اسرائیل و مقر تروریست های آمریکا

حمله پهپادهای ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی و مقر نظامیان ارتش تروریستی آمریکا با موفقیت انجام شد.

۱۵:۰۰ | در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی مرحله دوم موج ۹۶، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

بسم الله الرحمن الرحیم
فمن اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ

به دنبال حمله دشمن صهیونی آمریکایی به پل بی۱ کرج و صنایع پتروشیمی ماهشهر، علاوه بر عملیات نیروهای سپاه علیه اهداف خاص نظامی، عملیات تلافی جویانه ای در پاسخ به این تجاوز آشکار در موج ۹۶ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مقدس یارقیه (س) و تقدیم به همه دختر بچه های شهید در دستور کار قرار گرفت، که طی عملیات مشترک نیروهای دریایی و هوافضای سپاه، تا صبح امروز مرحله اول پاسخ به این تجاوز با به آتش کشیدن اهداف صهیونی در سرزمین‌های اشغالی و منافع اقتصادی آمریکا در کشورهای منطقه به شرح زیر اقدام شد:

۱. حمله سنگین به پالایشگاه تأمین کننده سوخت جنگنده‌های کودک‌کش رژیم صهیونی در حیفا که منجر به تخریب بخش‌های اصلی آن گردید.

۲. حمله به تأسیسات گازی اِکسان، مُوبیل و شِوْرون آمریکایی مستقر در حبشان امارات

۳. حمله موشکی به پتروشیمی آمریکایی تولید کننده مواد سوختی نیروهای مسلح آمریکا و محصولات نظامی رژیم صهیونیستی مستقر در اَلرُّوِیس امارات و آتش‌سوزی گسترده در آن.

۴. حمله سنگین پهپادی به پتروشیمی آمریکایی سیتره بحرین منجر به آتش‌سوزی گسترده و انهدام بخش‌های مهم این صنعت که در تولید مشتقات نفتی مورد نیاز ارتش آمریکا نقش دارد.

۵. حمله به تأسیسات آمریکایی پتروشیمی شعیبه کویت که منجر به آتش‌سوزی خیلی وسیع و توقف کامل این مجموعه همکار نیروهای مسلح آمریکا گردید.

دشمن که در جبهه‌های جنگ امنیتی، دریایی و زمینی شکست خورده و جرأت هیچ کاری ندارد و در عرصه هوایی هم با سقوط پی‌درپی پرنده‌ها و پهپادهای او ادعاهای سلطه بر فضای ایران را باطل و او را رسوا کرده است، برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های خود در میدان به تهاجم به اهداف غیرنظامی پناه برده است، باید بداند در پاسخ به تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، آنچه امروز رخ داد تنها مرحله نخست از پاسخی بود که از پیش هشدار آن را داده بودیم او با اصرار بر حماقت خود و تجاوز به تأسیسات غیرنظامی، عملاً زمینه‌ساز آتش‌سوزی در حیفا، حبشان، الرویس، سیتره شعیبه را خود فراهم آورد. ما از ابتدا اعلام کرده بودیم که هر تعرضی به اهداف غیرنظامی با پاسخ مضاعف به منافع دشمن در هر نقطه از منطقه روبه‌رو خواهد شد؛

در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی مرحله دوم این عملیات، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد و ضررها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد دو برابر خواهد بود. چون علاوه بر عملیات تلافی جویانه ای که خواهیم داشت، در آینده نزدیک حتماً و قطعاً خسارت آنچه را که متجاوزان تخریب کرده اند را از آنها خواهیم گرفت و مالیات دهندگان آمریکایی مجبور خواهند بود خسارات این تهاجمات غیرقانونی را بپردازند.

مجدداً تکرار می‌کنیم اگر باز هم شرارت کنید و تأسیسات غیرنظامی را بزنید، پاسخ‌های ما کوبنده‌تر خواهد بود.

۱۴:۰۷ | آژیرها در سرزمین‌های اشغالی دوباره به‌صدا درآمد

گزارش های حاکی از آن است که موشک ایرانی به بئرالسبع اصابت کرد.

رسانه ها گزارش میدهند که یک موشک ایرانی به یک کارخانه اسرائیلی در نزدیکی شهر بئرالسبع اصابت کرده است.

۱۳:۵۲ | حزب‌الله: پایگاه کنترل هوایی میرون را هدف قرار دادیم

حزب‌الله لبنان:

در دفاع از لبنان و مردم آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز با موشک، پایگاه پایش و مدیریت عملیات هوایی «میرون» در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند.

پایگاه میرون سازماندهی، هماهنگی و مدیریت تمامی عملیات هوایی به سمت سوریه، لبنان، ترکیه، قبرس و بخش شمالی حوزه شرقی دریای مدیترانه را بر عهده دارد.

این پایگاه همچنین مرکز اصلی عملیات پارازیت الکترونیکی در مسیرهای گفته شده است و تعداد زیادی از افسران زبده رژیم صهیونیستی در این پایگاه فعالیت می‌کنند.

۱۱:۳۱ | پهپادها دومین شرکت پتروشیمی بحرین را به آتش کشیدند

شرکت پتروشیمی الخلیج که یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی در بحرین است و در منطقه صنعتی سترة در این کشور فعالیت می‌کند، اعلام کرد که واحدهای تولیدی این شرکت هدف حمله پهپادی قرار گرفت و آتش‌سوزی گسترده‌ای در بخش‌هایی از تاسیسات آن به وجود آمده است.

۱۰:۴۱ | حملات حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی

منابع رسانه‌ای از شنیده شدن صدای چند انفجار مهیب در حیفا خبر دادند.

۱۰:۳۰ | انهدام ناوچه جنگی رژیم‌صهیونیستی توسط حزب‌الله

رزمندگان حزب‌الله یک کشتی جنگی اسرائیلی را در ۶۸ مایل دریایی سواحل لبنان که در حال آماده شدن برای انجام حملاتی به خاک لبنان بود، هدف قرار دادند.

عملیات هدف‌گیری پس از ساعت‌ها زیر نظر گرفتن هدف، با یک موشک کروز دریایی انجام شد و اصابت مستقیم آن تأیید شد.

۱۰:۲۴ | آتش‌سوزی گسترده در کارخانه پتروشیمی بروج ابوظبی

براساس اطلاعیه منتشرشده توسط دفتر رسانه‌ای ابوظبی، چندین حریق در این مجتمع پتروشیمی پس از سقوط ترکش‌هایی روی داده است.

کارخانه بروج یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پلی‌اولفین و محصولات پتروشیمی در امارات است و نقش مهمی در صادرات محصولات شیمیایی منطقه دارد.

۰۹:۴۴ | خسارت سنگین به ۲ نیروگاه برق کویت

وزارت برق و انرژی تجدیدپذیر کویت امروز یکشنبه در بیانیه شماره ۱۸ خود مدعی شد که دو نیروگاه تولید برق و آب‌شیرین‌کن این کشور هدف حملات هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) قرار گرفته‌اند.

سخنگوی رسمی وزارت برق و انرژی تجدیدپذیر کویت اعلام کرد در نتیجه این حملات، خسارات مادی سنگینی به تأسیسات وارد شده و دو واحد تولید برق از مدار خارج شده‌اند.

۰۹:۱۰ | واکنش سپاه به ادعای ترامپ درباره نجات خلبان جنگنده ساقط شده

روابط عمومی سپاه: ترامپ قمارباز، خدای شن‌های طبس هنوز هست‌

به‌دنبال اقدامات مذبوحانۀ دشمن آمریکایی در راستای نجات خلبان جنگنده ساقط شده و ورود پرنده‌های دشمن به مرکز کشور، طی عملیات مشترک(نیروی هوافضا، زمینی، یگان‌های مردمی و بسیج و فراجا) پرنده‌های دشمن منهدم شده و آمریکا بار دیگر شکست مفتضحانه‌ای همچون عملیات طبس متحمل گردید.

ترامپ برای سرپوش گذاشتن بر شکست سنگین خود، در توییتی مدعی عملیاتی ویژه برای نجات خلبان هواپیمای سقوط کرده در ایران شده بود.

ترامپ قمار باز، خدای شن‌های طبس هنوز هست.

برای مشاهده بیشتر کلیک کنید:

اولین تصاویر از هواپیمای منهدم شده آمریکا در اصفهان

۰۸:۵۰ | کمین بزرگ نیروهای مسلح کشور؛ پرنده‌های متجاوز آمریکایی در ایران سرنگون شدند؛ تلاش دشمن برای نجات خلبان جنگنده ساقط شده شکست خورد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) : تلاش‌های مذبوحانه دشمن با عنایات خداوند متعال و امدادهای الهی و با اقدامات به موقع و عملیات مشترک رزمندگان اسلام در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران. بسیج قهرمان و نیروهای انتظامی، برای نجات خلبان جنگنده ساقط شده خود شکست خورد.

پرنده‌های متجاوز دشمن در جنوب اصفهان شامل دو فروند بالگرد بلک هاوک و یک فروند هواپیمای ترابری نظامی C۱۳۰ مورد اصابت قرار گرفتند، که در آتش خشم رزمندگان قهرمان اسلام در حال سوختن می باشند.

۰۸:۴۰ | انهدام C۱۳۰ آمریکایی توسط یگان تکاوری فراجا

مرکز اطلاع‌رسانی فراجا: دقایقی پیش هواپیمای پشتیبانی ۱۳۰ آمریکا توسط حجم آتش یگان تکاوری پلیس منهدم شد.

منابع محلی از ساقط شدن یک فروند هواپیمای سوخت‌رسان متجاوزین خبیث به خاک مقدس وطن توسط یگان تکاوری پلیس در منطقه جنوبی اصفهان خبر می‌دهند.

۰۸:۳۲ | انهدام یک پهپاد هرمس ۹۰۰ در اصفهان

روابط‌عمومی ارتش: یک فروند پهپاد «هرمس ۹۰۰» دشمن متجاوز آمریکایی‌صهیونی با رهگیری و شلیک موفق سامانه نیروی پدافند هوایی ارتش، در منطقه عمومی اصفهان، مورد اصابت قرار گرفت و منهدم شد.

با احتساب این یک فروند، تعداد پهپادهای منهدم شده توسط شبکه یکپارچه قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور به ۱۶۲ فروند رسید.

ساعتی قبل نیز سپاه پاسداران از انهدام یک فروند پهپاد MQ-۹ دشمن متخاصم در آسمان اصفهان خبر داده بود.

۰۷:۳۰ | انهدام چند فروند بالگرد و هواپیمای متجاوز آمریکایی در مرکز کشور

روابط عمومی سپاه: پرندۀ دشمن آمریکایی که دنبال خلبان جنگده ساقط شده بود در منطقۀ جنوب اصفهان منهدم گردید.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌گردد.

۰۶:۴۵ | برآورد رژیم اسرائیل: حزب‌الله توان ۵ ماه نبرد کوبنده را دارد

منابع نظامی رژیم صهیونیستی از توان بالای حزب‌الله برای تداوم نبرد طولانی‌مدت خبر دادند و اعلام کردند: حزب‌الله توان ۵ ماه نبرد کوبنده با روزانه ۲۰۰ عملیات را دارد.

۰۶:۰۷ | پالایشگاه نفتی باپکو در بحرین هدف قرار گرفت

رسانه‌های بحرینی از فعال شدن آژیر هشدار در این کشور خبر دادند.

منابع منطقه‌ای از شعله‌ور شدن آتش‌های گسترده در پالایشگاه نفت باپکو در جزیره بحرین که لحظاتی پیش در اثر حمله به آن صورت گرفت خبر می‌دهند.

۰۶:۰۰ | آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه نفت باپکو در بحرین

مجتمع پالایشگاه باپکو در منطقه الرفاع یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های انرژی بحرین است که نقش ستون فقرات صنعت نفت این کشور را دارد.

۰۵:۵۱| طوفان پهپادی مقاومت عراق علیه پایگاه‌های دشمن در ۲۴ ساعت گذشته

مقاومت اسلامی در عراق اعلام کرد: ما طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ عملیات انجام دادیم که در آنها از ده‌ها پهپاد برای هدف قرار دادن پایگاه‌های دشمن در عراق و منطقه استفاده کردیم.

۰۵:۳۴| ۱۱۳ صهیونیست در حملات ۲۴ ساعت گذشته زخمی شدند

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در به دنبال تشدید درگیری‌ها، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۳ مجروح به بیمارستان‌های مختلف در سراسر اراضی اشغالی منتقل شده‌اند.

این نهاد صهیونیستی با تأیید آمار جدید مصدومان، بر تداوم روند پذیرش مجروحان در مراکز درمانی رژیم تأکید کرده است.

۰۵:۰۶| انهدام یک پهپاد MQ۹ در آسمان اصفهان

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ در دقایقی قبل در آسمان اصفهان توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته هوافضای سپاه و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور خبر داد.

با احتساب این پهپاد، تعداد پهپادهای منهدم شده MQ۹ در آسمان اصفهان در پنج روز گذشته به چهار فروند رسید.

۰۴:۴۲| موج موشکی تازه ایران علیه رژیم صهیونیستی

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل اعلام کرد حیفا و شمال فلسطین اشغالی هدف این موج از موشک های ایرانی‌ است.

گزارش‌ها حاکی است که موشک‌ها در آسمان منطقه نقب دیده شده و به سمت اهداف خود در این ناحیه در حرکت بوده‌اند.

همچنین برخی منابع از عبور موشک‌ها از سامانه‌های پدافندی و اصابت مستقیم آن‌ها به اهدافی در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داده‌اند.

در همین راستا، گفته شده است که یک کارخانه در شهر بئرالسبع هدف قرار گرفته و ستون‌های دود از محل اصابت به هوا برخاسته است.

جزئیات بیشتری درباره میزان خسارات یا تلفات احتمالی این حملات منتشر نشده است.

برچسب‌ها