کد خبر 1798285
تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۲

حزب الله لبنان از انجام عملیات‌های گسترده علیه مواضع و پایگاه‌های ارتش رژیم اسرائیل در منطقه مرزی و عمق سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر داد.

به گزارش مشرق، به نقل از کانال تلگرامی رسانه مقاومت اسلامی لبنان، رزمندگان حزب الله با شلیک دهها راکت و موشک، تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در عیترون و پایگاه دریایی حیفا و دو پایگاه نظامی این رژیم در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند.

حزب الله لبنان در بیانیه شماره ۶۶ خود اعلام کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی در ساعت ۱۵ و ۴۵ دقیقه روز پنجشنبه، محل تجمع نظامیان و خودروهای ارتش متجاوز رژیم اسرائیل را در موقعیت «جل الدیر» مقابل روستای مرزی عیترون با شلیک تعدادی راکت هدف قرار دادند.

حزب الله همچنین در بیانیه شماره ۶۷ خود از انجام عملیات موشکی در عمق سرزمین‌های اشغالی خبر داد و افزود: مقاومت اسلامی لبنان در ساعت ۲۱ روز پنجشنبه پایگاه دریایی حیفا و پایگاه پدافند هوایی «زائیف» در شهر اشغالی حیفا را با شلیک چندین فروند موشک‌های ویژه هدف قرار داد.

حزب الله لبنان در بیانیه شماره ۶۸ خود نیز تاکید کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی لبنان همزمان با حمله به حیفا، پایگاه «الیاکیم» که شامل اردوگاه‌های آموزشی وابسته به فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم اسرائیل است و همچنین پایگاه «تیفن» در شرق شهر اشغالی عکا را با موشک‌های ویژه هدف قرار دادند.