بزرگترین دستاورد ایران در عملیات وعده صادق ۴؛ می‌تواند جبهه گشایی و ورود ایران به جبهه حمایت موشکی از حزب‌الله لبنان باشد.

سرویس سیاست مشرق _ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جدیدترین اطلاعیه مربوط به عملیات وعده صادق ۴ (اطلاعیه شماره ۴۶) به نکته بسیار مهمی اشاره کرده است که می توان آنرا شگفتی‌سازی مهم در هفته چهارم نبرد ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه اخیر سپاه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
و ما لکم لا تقاتلون فی سبیل‌الله والمستضعفین من الرجال و النساء والولدان

ارتش کودک‌کش رژیم صهیونی با سوء استفاده از فضای جنگی منطقه و تمرکز رسانه‌ها بر موضوع جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم علیه جمهوری اسلامی ایران دست به جنایات جنگی گسترده علیه غیر نظامیان لبنان و فلسطین زده و در نسل‌کشی تمامی خطوط قرمز را عبور کرده است و استمرار این روند قابل تحمل نیست.

به ارتش جنایتکار رژیم اخطار می‌کنیم در صورت ادامه جنایات علیه غیر نظامیان لبنان و فلسطین، محل تجمع نیروهای دشمن در شمال فلسطین اشغالی و کمربند غزه بدون هیچ ملاحظه‌ای زیر حملات سنگین موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار خواهد گرفت.

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم.»[۱]

*این بیانیه راهبردی که به منزله "جبهه گشایی" و عمل به فرمان رهبر جدید انقلاب اسلامی است؛ یک نقطه عطف مهم در درگیری اخیر ایران با آمریکا و اسرائیل به شمار می رود و باید با استقبال عمومی در ایران نیز مواجه شود.

چه اینکه حزب الله لبنان با رویکرد انتقام خون رهبر شهید انقلاب به اسرائیل حمله کرد و اکنون در نبردی سهمگین با صهیونیست ها به سر می برد.

اسرائیلی ها نیز طی هفته های گذشته از هیچ جنایتی در لبنان فروگذار نکرده اند و از انهدام پل های مهم تا کشتن غیر نظامیان و هدف قرار دادن کامیون‌های لجستیک و پشتیبانی به سمت جنوب لبنان در عملیات های آنها دیده می شود.

ضمن اینکه برخی محافل تحلیلی معتقدند اسرائیل منتظر تعیین تکلیف در جبهه نبرد محدود با ایران است تا در یک جنگ تمام عیار در جبهه لبنان به سراغ حزب الله و مردم لبنان برود و این نقشه‌ی از قبل طراحی شده؛ ربطی به حمله انتقامجویانه حزب الله نداشت.

از تمام اینها مهم تر؛ تعهد نظام جمهوری اسلامی ایران به حمایت از مستضعفان عالم است. ضمن اینکه حزب الله لبنان متحد استراتژیک ایران نیز محسوب می‌شود و نمی‌توان نسبت به سرنوشت مردم لبنان و خاصه شیعیان مظلوم این کشور بی تفاوت ماند.

بیان این نکته نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است که طبق گزارشی که مشرق، چندی قبل منتشر کرد؛ ورود به جبهه لبنان برای ایران به مثابه یک تیر و چند نشان است. زیرا نه تنها زمینه حمایت از متحد راهبردی ایران است بلکه اسرائیل را به واسطه شیطنت علیه ایران تنبیه می کند و همچنین بسط هژمونیک ایران پس از درگیری اخیر با آمریکا و اسرائیل را نیز رقم خواهد زد.[۲]

در واقع پر بیراه نیست اگر بگوییم بزرگترین دستاورد ایران در عملیات وعده صادق ۴؛ می تواند جبهه گشایی و ورود ایران به جبهه حمایت موشکی از حزب الله لبنان باشد.

مشرق همچنین در گزارش دیگری تصریح کرده بود که صهیونیست ها به شدت از بابت ورود ایران به صحنه حمایت از حزب الله وحشت‌زده‌اند و این ورود می تواند معادلات آنها برای خونریزی و جنایتکاری در جنوب لبنان را به هم بریزد. در واقع گسترش تاکتیکی جبهه درگیری از ایران به لبنان به نفع نظام جمهوری اسلامی خواهد بود زیرا اسرائیل در خطر "فشار قیچی" قرار خواهد گرفت. به این صورت که حزب الله از زمین و ایران از آسمان به او ضربه می زنند و در نتیجه بسط هژمونیک ایران محقق و قدرت ایران در ذهن دشمنی که به او حمله کرده تثبیت خواهد شد. [۳]

در اینجا لازم به ذکر است که پس از اطلاعیه اخیر سپاه پاسداران؛ باید همه چیز از وادی احتمالات به وادی قطعیت منتقل شود و ایران با ورود قاطع و تعیین کننده به صحنه حمایت موشکی از حزب الله؛ شرایط جدید خود و متحدانش را به دشمن دیکته کند. وگرنه با توجه به تقلای آمریکا و اسرائیل برای متارکه ناگهانی درگیری؛ کار از کار خواهد گذشت.

جبهه لبنان باید تبدیل به کارت بازی ایران در پسادرگیری با آمریکا و اسرائیل شود و تا تعیین تکلیف مسئله باز بماند.

***

1_isna.ir/xdW7JC

2_mshrgh.ir/1794597

3_mshrgh.ir/1796838