کد خبر 1796098
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸

گروه هکری حنظله ۱۰۰ هزار اسناد محرمانه از مدیر ارشد موساد منتشر کرد.

به گزارش مشرق، گروه سایبری حنظله اعلام کرد که با موفقیت به حساب ایمیل دبورا اوپنهایمر، معاون پیشین رئیس بخش روابط خارجی و همکاری در موساد و رئیس کنونی امور بین‌الملل در مؤسسه امنیت ملی اسرائیل، نفوذ کرده‌ایم.

این گروه ادامه داد: او سال‌ها مسئول ترویج و گسترش ایدئولوژی صهیونیستی در سراسر جهان بوده و از طریق دستکاری رسانه‌ای و لابی‌های قدرتمند، بی‌وقفه برای جهت‌دهی به افکار عمومی به نفع این رژیم سرکوبگر تلاش کرده است. امروز او در برابر اراده مردم سر فرود آورده است.

حنظله افزود: در نتیجه این عملیات جسورانه، ما به بیش از ۱۰۰ هزار ایمیل حساس از حساب او دست یافته‌ایم که اکنون برای دانلود عمومی در دسترس قرار گرفته‌اند. این اسناد چهره واقعی صهیونیسم و شبکه نفوذ آن در سراسر جهان را آشکار می‌کنند؛ از همکاری‌های خائنانه گرفته تا برنامه‌ریزی‌های رسانه‌ای و عملیات‌های پنهانی که علیه ملت‌ها طراحی شده‌اند.‌