کد خبر 1788658
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱

فرمانداری آبادان گفت: آتش‌سوزی کارخانه تولید پلیمر در شهرک صنعتی آبادان به‌طور کامل مهار شد.

به گزارش مشرق، علی احمدیان، فرمانداری آبادان درباره آخرین وضعیت اطفا حریق کارخانه پلمیر شهرک صنعتی آبادان، اظهار کرد: حدود ساعت 17 امروز وقوع آتش‌سوزی در یکی از کارخانه‌های تولیدی مستقر در شهرک صنعتی آبادان به سامانه آتش‌نشانی گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، 6 تیم عملیاتی از سازمان آتش‌نشانی آبادان به محل حادثه اعزام شدند و عملیات مهار آتش را آغاز کردند.

فرمانداری آبادان با بیان اینکه تاکنون گزارشی از مصدومیت یا فوتی در این حادثه دریافت نشده است، گفت: اولویت اصلی در شرایط کنونی، مهار کامل آتش و جلوگیری از سرایت آن به سایر واحدهای صنعتی مستقر در شهرک است.

بنا بر اعلام فرمانداری آبادان آتش‌سوزی کارخانه تولید پلیمر در شهرک صنعتی آبادان به‌طور کامل مهار شد و نیروهای عملیاتی هم‌اکنون در حال انجام عملیات لکه‌گیری و ایمن‌سازی محل هستند.