به گزارش مشرق، ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین در مصاحبه با روزنامه "فایننشال تایمز" به مناسبت چهارمین سالگرد آغاز حمله نظامی روسیه به این کشور، اعلام کرد که پایان درگیری نظامی نزدیک شده است. به گفته وی، روسیه و اوکراین در «آغاز پایان بزرگترین درگیری در اروپا» از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارند.
زلنسکی در عین حال بار دیگر خواستار تضمینهای امنیتی غرب به کشورش شد.
رئیسجمهور اوکراین در این مصاحبه همچنین از اتحادیه اروپا خواست تا از طفره رفتن دست برداشته و تاریخ مشخصی برای عضویت اوکراین در این بلوک تعیین کند و افزود که این امر باید در سال ۲۰۲۷ محقق شود. وی افزود: «من به یک تاریخ دقیق نیاز دارم و این را درخواست میکنم.»
رئیسجمهور اوکراین در گفتوگو با روزنامه فایننشال تایمز ، تأکید کرد که کشورش به آتشبس نیاز دارد، ولی نه یک وقفه موقت در درگیریها، بلکه پایان کامل جنگ. او با اشاره به نقش شرکای غربی کییف افزود، متحدان غربی باید تأمین مالی و صدور مجوز تولید سلاح در داخل اوکراین را در اولویت قرار دهند تا توان دفاعی این کشور تقویت شود.
زلنسکی همچنین یادآور شد، اقداماتی که میتواند بیشترین هزینه را بر روسیه تحمیل کند، متوقف کردن «ناوگان سایه» این کشور و جلوگیری از فعالیت شرکتها و توانایی تجاری مسکو است.