کد خبر 1787581
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶

استقلال در نیمه نخست با نتیجه یک بر صفر از سد مس رفسنجان گذشت.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال مس رفسنجان در چارچوب رقابت‌های هفته بیست‌ودوم لیگ برتر از ساعت ۱۹ امروز (یکشنبه، ۳ اسفند) میزبان استقلال است که نیمه نخست این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

ترکیب استقلال: آنتونیو آدان، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان، منیر الحدادی، سامان فلاح، علیرضا کوشکی، ابوالفضل جلالی، یاسر آسانی و محمدحسین اسلامی.

ترکیب مس: پیام پارسا، ایمان سلیمی، احمد زنده روح، نوید کومار، سامان نریمان جهان، آرمان رمضانی، میلاد فخرالدینی، وحید حیدریه، رضا جبیره، سعید مهری و دانیال جهانبخش.

نیمه نخست

پس از اخراج ساپینتو، ابتدا وریا غفوری به عنوان سرمربی موقت آبی‌پوشان انتخاب شد و سپس سهراب بختیاری‌زاده به صورت رسمی هدایت تیم را بر عهده گرفت. در این بازی براساس اعلام باشگاه استقلال، هدایت این تیم را وریا غفوری برعهده دارد و بختیاری‌زاده در ورزشگاه نظاره‌گر عملکرد شاگردان خود خواهد بود.

گل نخست استقلال: استقلال کاملا جریان بازی را در اختیار داشت و موقعیت‌هایی را ایجاد کرد تا در دقیقه ۱۵ منیر الحدادی در پشت محوطه جریمه مس‌ صاحب توپ شد و با یک شوت از راه دور دروازه حریف را باز کرد

استقلال برتری خود را در ادامه بازی حفظ کرد اما در فرصت‌های خلق شده توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد. محمدحسین اسلامی در دقیقه ۳۱ وارد محوطه مس شد و شوت او پس از برخورد به تیر دروازه به بیرون رفت. پیش از آن آرمان رمضانی در نزدیکی دروازه استقلال صاحب توپ شد که ضربه او با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت.

آبی‌های پایتخت یکی پس از دیگری فرصت‌ها را از دست دادند تا بالاخره در دقیقه ۴۴ سعید سحرخیزان در محوطه جریمه صاحب توپ شد و دروازه‌ مس‌ را باز کرد اما این گل آفساید اعلام شد. آبی‌ها در این نیمه تیم برتر میدان بودند و مس موفق نشد تا خطر جدی‌ای را روی دروازه استقلال خلق کند.