به گزارش مشرق از نشریه گلوبال تایمز ، گوئو جیاکون در نشست خبری دستگاه دیپلماسی چین درباره موضع پکن در مورد ایجاد «شورای صلح غزه» که توسط دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا پیشنهاد شده و اینکه آیا چین دعوتنامهای برای پیوستن به آن دریافت کرده است، گفت: پکن قبلا دعوتنامه را از واشنگتن دریافت کرده است.
وی درباره موضع چین نسبت به ایجاد شورای صلح غزه، اطلاعی بیشتری نداد.
این اظهارات در حالی مطرح میشود که لو شیانگ پژوهشگر آکادمی علوم اجتماعی چین در گفتو گوی با نشریه گلوبال تایمز تصریح کرد که اقدامات ترامپ در راستای پیشبرد منافع منطقهای و راهبردی خود در آسیای غربی است؛جایی که ایالات متحده مدتهاست به دنبال نفوذ و دسترسی به منابع است.
وی با انتقاد از اقدام ترامپ، افزود: واشنگتن حتی اگر بهدنبال صلح یا بازسازی در غزه باشد، تمایل به استفاده از بازیگران همسوی خود را در آسیای غربی دارد.