کد خبر 1778503
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰

وزیران امور خارجه ایران و ترکیه درباره ناآرامی‌های اخیر در برخی شهرهای کشورمان با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

به گزارش مشرق، خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی) به نقل از یک منبع در وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد: وضعیت ایران محور گفت‌وگوی تلفنی میان هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه و عباس عراقچی همتای ایرانی او بوده است.

این منبع در وزارت خارجه ترکیه گفت: وزیران امور خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات اخیر در ایران گفت‌وگو کردند، اما توضیح بیشتری ارائه نکرد.

در شرایطی که با جدا شدن صف معترضان از اغتشاشگران و تروریست‌ها، ناآرامی‌های داخل ایران فروکش کرده است، آمریکا و رژیم صهیونیستی با تهدید نظامی ایران تلاش می‌کنند تا مانع از بهبود اوضاع امنیتی در ایران شوند.

تجربه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد که تهدیدات خارجی، موجب افزایش اتحاد و انسجام داخلی مردم ایران می‌شود و واشنگتن و تل‌آویو قادر به شکست ملت ایران از طریق اعمال تحریم و فشار نظامی نیستند.

برچسب‌ها