کد خبر 1778187
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵

بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس با عقد قراردادی رسماً به فولاد خوزستان پیوست و شاگرد یحیی گل‌محمدی شد.

به گزارش مشرق، با اعلام باشگاه فولاد خوزستان؛ فرشاد احمدزاده بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس با عقد قراردادی به مدت یک سال و نیم به تیم فوتبال فولاد خوزستان پیوست.

این وینگر دونده و با تجربه که پیش از این نیز سابقه حضور در فولاد را دارد، پس از توافق با سرخ‌پوشان پایتخت، از این تیم جدا شد. در این مدت، شایعات مختلفی درباره احمدزاده و تیم‌های خواهان او منتشر شده بود که در نهایت این بازیکن به صورت رسمی به جمع شاگردان یحیی اضافه شد.

 احمدزاده که در نیم فصل نخست لیگ برتر در ۱۲ دیدار برای پرسپولیس به میدان رفته، سابقه ۴۸ بازی، ۷ گل زده و ۳ پاس گل با پیراهن فولاد را در کارنامه دارد. لازم به ذکر است که در تابستان نیز وحید امیری و سعید صادقی نیز با جدایی از پرسپولیس راهی فولاد شده بودند که حالا در نقل‌وانتقالات زمستانی این اتفاق برای فرشاد احمدزاده رخ داده است.  سال قبل نیز یحیی در نخستین فصل حضور در فولاد بازیکنانی، چون سینا اسدبیگی و علی نعمتی را از پرسپولیس به خدمت گرفته بود.