کد خبر 1777839
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲

رییس کل دادگستری استان سمنان گفت: در جریان اغتشاشات اموال عمومی و ۲ ساختمان مراجع قضایی مرکز استان، اعم از ساختمان‌های دادسرای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح مورد تخریب قرار گرفتند.

به گزارش مشرق به نقل از اعلام روابط عمومی دادگستری سمنان، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری با اشاره به اغتشاشات روزهای گذشته در استان سمنان بیان کرد: در جریان اغتشاشاتی که از سوی آشوبگران مزدور دشمن در سطح برخی از شهرها و همچنین مرکز استان سمنان در روزهای گذشته صورت گرفت، اغتشاشگران به اموال عمومی، دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها، علائم راهنمایی و رانندگی، ساختمان‌های دولتی و مراجع قضایی خسارت زدند.

وی ادامه داد: آشوب طلبان در مرکز استان به ساختمان‌های دادسرای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح حمله کردند و با شکستن شیشه‌های این مراجع قضایی و تخریب برخی از اموال و همچنین آتش زدن ۴ خودروی شخصی و سازمانی مستقر در دادسرای مرکز استان سمنان، خسارت‌های زیادی را به اموال عمومی و خصوصی وارد کردند.

رییس‌کل دادگستری استان سمنان با قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی مسوولان قضایی و حافظان نظم و امنیت در سراسر استان، برای برقراری و حفظ و تامین امنیت پایدار در اقصی نقاط استان گفت: در نتیجه اقدامات اولیه امنیتی، انتظامی و قضایی صورت گرفته در استان، تاکنون تعدادی اغتشاشگر در استان سمنان شناسایی و دستگیر شده‌اند و روند بررسی و رسیدگی به اتهامات آنان در حال انجام است.

وی تصریح کرد: مجموعا ۱۶ شعبه ویژه در دادگاه‌های عمومی بخش، دادسراها و محاکم عمومی و انقلاب سراسر استان تعیین شده است تا به صورت فوق العاده و با دقت، سرعت و صحت عمل نسبت به رسیدگی به اتهامات و جرائم اغتشاشگران اقدام کنند و با جدیت و قاطعیت با عناصر آشوب گر، همان کسانی که با ایجاد ترس و وحشت، آسایش و امنیت مردم را سلب کرده‌اند برخورد قانونی و بدون اغماض صورت خواهند داد.

حجت‌الاسلام اکبری به خانواده‌ها هشدار داد و گفت: مراقب رفت و آمد و ارتباطات فرزندان خود باشند و نگذارند هیجانات جوانی و نوجوانی، دست مایه هدایت‌های فریبکارانه دشمنان شده و آینده فرزندان شان به خطر بیفتد. زیرا دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی استان در هوشیاری، همکاری و تعامل مضاعف و با مراقبت‌های میدانی سزای سخت و دردناکی را برای عوامل متعرض به امنیت و آسایش عمومی پیش بینی کرده است.