کد خبر 1777791
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۴

رئیس جمهوری آمریکا با دخالت مجدد در امور داخلی ایران، بار دیگر از اغتشاشگران مسلح حمایت کرد.

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر به حمایت آشکار از اغتشاشات و اوباشگران و تروریستهای مسلحی پرداخت که اموال مردم و دارایی آنها را برای جلب رضایت وی و صهیونیستها به ‌آتش می کشند و تاکنون شماری از شهروندان بیگناه و نیروهای شجاع حافظ امنیت را به شهادت رسانده اند.

دونالد ترامپ که ظالمانه ترین تحریمهای غیرقانونی را علیه ملت ایران برای به زانو درآوردن آنها تحمیل کرده است، اغتشاشگران و تروریستهای مسلح را ملت ایران خواند و گفت که آماده است به آنها(اغتشاشگران و تروریستهای مسلح) کمک کند.

وی پیشتر مدعی شده بود که به نفع اغتشاشگران دست به ماجراجویی نظامی خواهد زد .

همزمان با کاهش محسوس سطح اغتشاشات به سبب هوشیاری و آگاهی مردم و عدم همراهی آنها و تنها ماندن اغتشاشگران و تروریستهای اجاره ای، تهدیدهای ترامپ در راستای روحیه بخشی به عوامل برهم زننده امنیت و ثبات مردم ایران قلمداد می شود.