جنبش حماس تأکید کرد که حقایق تاریخی تغییر نخواهد کرد و حرم ابراهیمی مسجدی کاملاً اسلامی باقی خواهد ماند.

به گزارش مشرق، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد تصمیم اشغالگران صهیونیست برای سلب اختیارات مدیریت حرم ابراهیمی از شهرداری الخلیل و انتقال آن به اداره رژیم اشغالگر، یهودی‌سازی و بسیار خطرناک است که هویت اسلامی مسجد و هویت عربی و اسلامی شهر الخلیل را هدف قرار داده و امتداد تلاش‌های رژیم اشغالگر برای تحمیل سیطره بر سرزمین و مقدسات در سراسر کرانه باختری و قدس اشغالی است.

در بیانیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین آمده است که این اقدام چالشی آشکار به تصمیمات سازمان یونسکو به شمار می‌رود؛ تصمیماتی که حرم ابراهیمی و بافت قدیمی الخلیل را در فهرست میراث جهانی در خطر ثبت کرده‌اند.

جنبش حماس از جامعه بین‌المللی، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، نهادهای حقوقی و سازمان‌های وابسته به سازمان ملل، به‌ ویژه یونسکو، خواست برای توقف تعرضات حکومت اشغالگر و مقابله با پروژه‌های یهودی‌سازی و سیطره خطرناک بر مقدسات اسلامی و مسیحی در فلسطین اقدام فوری انجام دهند.

جنبش حماس در این بیانیه تأکید کرد که سیاست تحمیل امر واقع که اشغالگران آن را دنبال می‌کنند، حقایق تاریخی و حقوقی را تغییر نخواهد داد و حرم ابراهیمی مسجدی کاملاً اسلامی است و شهر الخلیل همچنان شهری فلسطینی و عربی باقی خواهد ماند و ملت فلسطین ما با پایداری و مقاومت با این طرح‌ها مقابله خواهند کرد.