صفارهرندی گفت: دشمنان ایران تصور می‌کردند می‌توان با فشار، تحریم، جنگ روانی و تهدید خارجی، پیوند مردم ایران با نظام را تضعیف کرد، اما تجربه‌ نشان داده این پیوند در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر شده است.

به گزارش مشرق، محمدحسین صفارهرندی روز یکشنبه در همایش «بایسته‌های انسجام و اتحاد مقدس و آرایش جنگی در تبلیغات» در گرگان با اشاره به شرایط کشور در ماه‌های منتهی به ۹ دی سال ۱۳۸۸ اظهار کرد: پیش از آن روز، کشور حدود هفت تا هشت ماه با فضایی پرالتهاب، آشوب‌زده و مملو از فشارهای سیاسی و اجتماعی مواجه بود و در برخی شهرهای بزرگ، به‌ویژه تهران، روزهای بسیار سختی بر جامعه گذشت.

وی افزود: در آن مقطع، شاهد جسارت‌ها و هتک حرمت‌هایی به ارزش‌ها، چهره‌های انقلاب و باورهای دینی مردم بودیم، اما صبر و بردباری ملت و درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی اجازه نداد تصمیمات شتاب‌زده و احساسی، کشور را دچار خسارت‌های جبران‌ناپذیر کند.

صفارهرندی با اشاره به پیشنهادهایی که در آن زمان برای برخوردهای قهری و تند مطرح می‌شد، گفت: برخی تصور می‌کردند با بازداشت، محاکمه یا برخورد سخت با افراد شاخص، می‌توان بحران را پایان داد، اما رهبر معظم انقلاب با نگاهی عمیق و آینده‌نگرانه تاکید داشتند چنین اقداماتی نه‌تنها مساله را حل نمی‌کند، بلکه موجب افزایش شکاف اجتماعی و افزودن بر جمع معترضان می‌شود.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حوادث روز عاشورای سال ۸۸ گفت: هتک حرمت به ساحت مقدس امام حسین(ع) در روزی که برای همه اقشار جامعه، حتی پیروان دیگر ادیان، روزی محترم است، نقطه پایان صبر مردم بود و همین مساله زمینه‌ساز حضور تاریخی و کم‌نظیر ملت در ۹ دی شد.

وی افزود: راهپیمایی ۹ دی، تنها یک حضور نمادین نبود، بلکه تجلی اراده مردمی بود که برای دفاع از دین، کشور و نظام به میدان آمدند و از نظر عظمت و انگیزه، شباهت زیادی به راهپیمایی‌های تاسوعا و عاشورای سال ۱۳۵۷ داشت.

صفارهرندی در ادامه با تطبیق این تجربه تاریخی با جنگ ۱۲ روزه اخیر اظهار کرد: دشمنان جمهوری اسلامی، به‌ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش، تصور می‌کردند نارضایتی‌های اقتصادی و مشکلات معیشتی می‌تواند زمینه همراهی مردم با فشار و حمله خارجی را فراهم کند، اما واکنش ملت ایران کاملاً خلاف این محاسبات بود.

وی ادامه داد: بر اساس شواهد و اطلاعات موجود، طراحی دشمن بر این اساس بود که هم‌زمان با اقدام نظامی، شبکه‌هایی از عناصر آشوب‌طلب و سازمان‌یافته در داخل فعال شوند و اعتراضات خیابانی شکل بگیرد، اما اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی و هوشیاری مردم، این سناریو را ناکام گذاشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ افزود: شهادت فرماندهان برجسته، دانشمندان و جمعی از هم‌وطنان، خسارت بزرگی برای کشور بود، اما همین جنایات، چهره واقعی دشمن را برای افکار عمومی روشن کرد و موجب تقویت حس همبستگی و تعلق ملی شد.

صفارهرندی با تاکید بر این که انسجام مردم نباید موجب غفلت مسوولان از وظایفشان شود، تصریح کرد: کوتاهی در پاسخ به مطالبات مشروع مردم، ضعف در مدیریت و بی‌توجهی به مشکلات معیشتی، می‌تواند زمینه‌ساز نارضایتی شود و مسئولان در این زمینه مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.

وی هشدار داد: هرگونه رفتار، موضع‌گیری یا اقدامی که به تشدید اختلافات، التهاب و آشوب داخلی منجر شود، حتی اگر با نیت خیر انجام شود، عملاً در راستای پروژه دشمن عمل می‌کند و باید از آن پرهیز کرد.

مشاور فرمانده کل سپاه با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر «حفظ اتحاد مقدس» گفت: این توصیه، قطعی و بدون چون‌وچراست و به این معناست که هیچ موضوعی نباید بر انسجام ملی، امنیت کشور و آرامش جامعه مقدم دانسته شود.

صفارهرندی با تجلیل از نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در مدیریت هوشمندانه جنگ ۱۲ روزه و بازتاب جهانی آن اظهار کرد: هدایت‌های حکیمانه ایشان نه‌تنها ملت ایران، بلکه بسیاری از ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه جهان را متوجه جایگاه جمهوری اسلامی در جبهه مقاومت کرد و نشان داد رهبری مبتنی بر تقوا، عقلانیت و ثبات، بزرگ‌ترین سرمایه کشور در عبور از بحران‌هاست.